Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Akumulatorske duvaljke za lišće

Bežična duvaljka za lišće je praktična mašina visokih performansi (zavisno od modela) koja se lako koristi, a koja lako može učiniti Vaš dom lepšim. Nema kabla, dima, buke - lako i praktično!
Zašto gubiti svoje vreme grabeći kad možete očistiti opalo lišće i grane za nekoliko minuta? Uštedite vreme i održite svoj vrt. Neka rad oko kuće bude zabavan. Izaberite iz našeg asortimana!
Električni duvači Motorni duvači

Duvači i usisivači za lišće su baštenski uređaji namenjeni čišćenju i održavanju dvorišta od lišća i biomase, pre svega u jesenjem periodu. Koriste se i za održavanje sportskih travnatih površina kao što su tereni fudbala i sl. Usisivači za lišće namenjeni su prikupljanju lišća i sličnog materijala sa površine koja se održava.

Prilikom izbora odgovarajuće duvača za lišće vredi uzeti u obzir više stvari. Osnovno je da znamo veličinu površine  koje ćemo uređivati i koliko često.
Za manje poslove je odličan izbor električni duvači i usisivači za lišće! Čak ispod 10.000 dinara možete naći mašinu koja dobija izuzetno dobre ocene.

Duvači za lišće su praktični alati za uređeno dvorište. Najčešće se koriste tokom jeseni, za čišćenje različitih površina, odnosno uređenje dvorišta.
Izuzev pojedinačnih duvača i usisivača, u našu ponudu uvrstili smo više uređaja koji poseduju obe funkcije, te na taj način proces uređivanja bašte postaje znatno jednostavniji.
Duvač lišća omogućiće vam da na elegantan način očistite dvorište od nagomilanog lišća i laganog đubreta.
Strujni se odlikuju nižim nivom buke, benziski su snažniji i praktičniji kada se treba obaviti veći posao.

Pošto ove mašine nemaju potrebu za rezervoarom goriva niti akumulatora, uspeli su da uštede na težini. Od električnih modela teško je pronaći lakše, zbog toga je dobar izbor za početnike.
Izuzetno je jednostavna upotreba i fizički ne opterećuje korisnika.

Dok kod benzinskih motornih duvača za lišće može da ponestane goriva, kod akumulatorskih da se isprazni baterija, duvači sa kablom rade stabilno - osim naravno u slučaju nestanka struje. Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.