Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Kontrolni modul (elektronika) za elektro bicikl 48/60V TITAN

Olovna baterija 12V 12Ah 6-DZF-12 za elektro bicikl

Kontrolni modul (elektronika) za elektro bicikl 48/V BERLINER
Šifra proizvoda: 3312546 mes. gar.
Opis proizvoda

Priključak kabla: na šraf
Dimenzije: 150x98x98mm
Težina: 3,6 kg
Olovna baterija

cena dostave: cenovnik

Online cena: 4.590 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Da bi baterija električnog bicikla trajala što duže neophodno je redovno je održavati. Nije poželjno da se baterije isprazne do kraja već po mogućnosti na 20% kapaciteta baterije staviti na punjenje. Vreme punjenja baterija je 6-8 sati. Punjenje baterije za električni bicikl ne sme biti duže od 8 sati, jer sve preko toga može trajno oštetiti bateriju i skratiti njen vek trajanja. U periodu kada se električni bicikl ne koristi poželjno je baterije čuvati na umerenoj (sobnoj) temperaturi bez velikih oscilacija temperature.Baterije je neophodno dopunjavati na svake 3-4 nedelje bez obzira da li se bicikl vozio u tom periodu. Vreme punjenja, takođe ne sme biti duži od 8 sati. Ukoliko se baterije nisu napunile ni posle 8 sati punjenja, proverite ispravnost punjača. Jačina punjača mora biti srazmerna ukupnoj jačini baterija elektrio bicikla.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 3312546 mes. gar.
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.