Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Benzinske prskalice

Postoje dve vrste benzinskih leđnih prskalica. Prvi je takozvani atomizer, koji raspršuje tečnosti pomoću moćnog ventilatora. Ove mašine su veoma korisne i znatno ubrzavaju rad sa malim prskanjem, otprilike do visine od 5-6 metara. Druga vrsta prskalica ima pumpu visokog pritiska (20-30 bara). Ima niže standardno odstupanje, ali je pogodno za prskanje visokih stabala do 10 metara.
Učestalost upotrebe je važno uzeti u obzir pre kupovine. Ako želite da prskate samo voćnjake, grožđe (za ličnu upotrebu), zadovoljiće Vas jeftinija kategorija prskalica čija je cena ispod 25.000 dinara.
Veoma popularan i pouzdan za takvu upotrebu je
Villager DM14PE atomizer. Za čestu i profesionalnu upotrebu, morate kupiti ozbiljniju mašinu koja može da izdrži opterećenje.
Njihova cena je između 40.000 i 80.000 dinara. Kontaktirajte nas i naše stručne kolege će vam pomoći da odaberete najprikladniji proizvod.
Akumulatorske prskalice

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.