Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Klip S 80 85 fi 34x8 mm AIP

Bolcna klipa 9mm mm Kineski trimeri Villager BC 900

Cilindar trimera za Stihl FS 450 fi 44 mm Willtek
Šifra proizvoda: 010880
Opis proizvoda
Online cena: 120 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Bolcna Klipa za Villager BC 900 Trimer

Bolcna klipa sa prečnikom od fi 9 mm je nezamenjiva komponenta vašeg Villager BC 900 trimera. Iako možda izgleda kao mala i neprimetna, njen značaj za pravilno funkcionisanje trimera je od suštinskog značaja.

Ova bolcna klipa je pažljivo dizajnirana i proizvedena kako bi tačno odgovarala vašem Villager BC 900 trimeru. Njena glavna uloga je omogućiti glatko kretanje klipa u cilindru motora, što je ključno za efikasno sagorevanje goriva i generisanje snage potrebne za pokretanje trimera.

Napravljena od visokokvalitetnog materijala, ova bolcna klipa je izdržljiva i pouzdana. Njene dimenzije su precizno kalibrisane kako bi se osiguralo savršeno uklapanje u motor trimera. To znači da će vaš Villager BC 900 trimmer raditi sa optimalnom efikasnošću i pouzdanošću.

Redovno održavanje i zamena bolcne klipa može produžiti životni vek vašeg trimera, poboljšati njegove performanse i obezbediti da se posao košenja obavlja sa lakoćom. Bez obzira da li održavate travnjak u dvorištu ili profesionalno koristite trimmer, kvalitetna bolcna klipa je ključ za postizanje najboljih rezultata.

Kada je u pitanju održavanje i popravka vašeg Villager BC 900 trimera, izborom visokokvalitetnih komponenti kao što je ova bolcna klipa, možete biti sigurni da će vaš trimmer nastaviti da radi besprekorno i pruža odlične rezultate.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 010880
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.