Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Ručica startera B&S gumena

Capa dekle startera B&S Classic

Uložak startera B&S 3 do 3,5 KS
Šifra proizvoda: 003492
Opis proizvoda
Online cena: 230 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Čapa startera za Briggs & Stratton 3,5 KS Classic motor je ključna komponenta vašeg motora koja omogućava lak i pouzdan start. Ova čapa je posebno dizajnirana da odgovara motoru snage 3,5 konjskih snaga iz serije Classic proizvođača Briggs & Stratton.

Pravilan rad čape startera je od suštinskog značaja za brzo pokretanje motora i sigurnost tokom rada. Kada povučete čapu, ona vrši rotaciju motora kako bi se osiguralo da se motor zapali i počne sa radom. Pouzdanost i efikasnost čape startera su ključni faktori za održavanje optimalnih performansi vašeg motora.

Zamena čape startera je relativno jednostavan proces koji možete obaviti sami ili uz pomoć tehničara. U svakom slučaju, važno je da se osigura da je nova čapa kvalitetno proizvedena kako bi se obezbedio dugotrajan i pouzdan rad vašeg motora.

Nabavite čapu startera visokog kvaliteta za Briggs & Stratton 3,5 KS Classic motor kako biste osigurali da vaš motor uvek bude spreman za rad i da se startuje bez problema.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 003492
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.