Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
DODATNA OPRUGA STARTERA Kawasaki TH43.TJ45

Zapinjač (capa) šolja startera za kineski trimer

Kućište sa capom Kineski trimeri. Villager BC 1250

Materijal: PVC

Proizvođač: Kina

Šifra proizvoda: 013507
Opis proizvoda
Online cena: 70 RSD
Cena isporuke: 430 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Capa (zub) startera za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je ključni deo startera koji omogućava pokretanje motora. Ova capa se nalazi na starteru i ima oblik zuba koji se uklapa u zupčanik motora.

Vremenom, usled redovne upotrebe, capa (zub) startera može se oštetiti ili istrošiti. To može dovesti do problema pri startovanju trimera, kao što su teško pokretanje motora ili nemogućnost startovanja.

Zamena cape (zuba) startera za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je preporučljiva ukoliko primetite bilo kakvo oštećenje, habanje ili nepravilan rad postojeće cape. Zamenska capa je specijalno dizajnirana da se savršeno uklapa i obezbeđuje efikasno i pouzdano pokretanje motora. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na habanje.

Zamena cape (zuba) startera je relativno jednostavan proces koji možete obaviti sami ili se obratiti stručnjaku za dodatnu pomoć. Uz redovnu zamenu cape (zuba) startera, možete osigurati optimalno funkcionisanje startera i pouzdano startovanje vašeg trimera Villager BC 1250 i BC 1900.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 013507
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.