Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
 Cilindar sa klipom Kineski trimeri. BC 900 fi 36 mm THORP

Cilindar sa klipom Kineski trimeri. Villager BC 1250 fi 40 mm nikasil THORP

Cilindar sa klipom FS 450 Stihl original

Materijal: Aluminijum sa Nikasil košuljicom

Proizvođač: MTB, Kina

 

Šifra proizvoda: HR1067
Opis proizvoda

 

Online cena: 2.250 RSD
Cena isporuke: 390 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Cilindar fi 40 mm za trimere Villager BC 1250 je izrađen od nikasil materijala, koji pruža izuzetnu otpornost na habanje i visoku temperaturu. Ovaj cilindar je proizveden u Kini i predstavlja kvalitetnu zamenu za originalni cilindar.

Nikasil premaz na cilindru omogućava bolje podmazivanje i smanjuje trenje između cilindra i klipa, što rezultira većom snagom i performansama trimera. Takođe, nikasil premaz pomaže u produženju životnog veka cilindra i smanjuje potrebu za čestom zamjenom.

Zamjena cilindra fi 40 mm može biti neophodna ako primijetite smanjenje snage motora, loše sagorijevanje goriva ili druge probleme u radu trimera. Zamjenski cilindar fi 40 mm sa nikasil premazom pruža pouzdanu i efikasnu zamjenu originalnog cilindra.

Važno je pravilno montirati cilindar i obaviti zamjenu brtvila kako bi se osiguralo pravilno funkcionisanje trimera. Preporučuje se da zamjenu cilindra obavi stručna osoba ili osoba upoznata sa ovim procesom.

Cilindar fi 40 mm za trimere Villager BC 1250 sa nikasil premazom iz Kine pruža pouzdanu zamjenu koja će omogućiti optimalan rad vašeg trimera. Uz redovito održavanje, cilindar će pružiti dugotrajan i pouzdan rad.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: HR1067
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.