Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Dekla startera TEC 3,5 do 3,75 KS novi tip kpl THORP

Starter kineske kosačice sa 4 rupe

Dekla startera B&S 450E, 500E, 550E OHV novi tip
Šifra proizvoda: TH-397
Opis proizvoda
Online cena: 920 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Dekla startera za kineske kosačice sa četiri rupice ključna je komponenta koja omogućava lako pokretanje motora vaše kosačice. Ova dekla, posebno dizajnirana za kineske modele kosačica sa četiri rupe, garantuje savršeno pristajanje i optimalne performanse.

Ključne karakteristike:

Precizna kompatibilnost: Dekla startera pažljivo je izrađena da odgovara kineskim modelima kosačica sa četiri rupe, osiguravajući jednostavnu i efikasnu zamenu.

Visokokvalitetni materijali: Izrađena od izdržljivih materijala visokog kvaliteta, ova dekla je otporna na habanje i garantuje dugotrajan rad u različitim radnim uslovima.

Jednostavna zamena: Intuitivni dizajn omogućava laku i brzu zamenu dekle startera bez potrebe za dodatnim alatima ili prilagođavanjem.

Poboljšane performanse: Zamena starog ili oštećenog dekle startera novim može značajno poboljšati performanse vaše kosačice i olakšati pokretanje motora.

Pouzdanost: Ova dekla pruža pouzdanu funkcionalnost, osiguravajući da vaša kosačica bude uvek spremna za rad kada vam je najpotrebnija.

Uz deklu startera za kineske kosačice sa četiri rupe, možete biti sigurni da će vaša kosačica imati pouzdan i efikasan starter koji će olakšati svaki zadatak održavanja travnjaka ili vrta. Investirajte u ovu kvalitetnu deklu i osigurajte dugotrajan rad vaše kosačice.

Dekla startera za kineske kosačice sa četiri rupe.

Raspon između centara susednih rupa 117 mm,

Raspon između centara naspramnih rupa 165 mm

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: TH-397
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.