Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Dihtung bloka Kineski trimeri. Villager BC 900

Dihtung cilindra Kineski trimeri. Villager BC 1250

Dihtung cilindra Kineski trimeri. Villager BC 900

Materijal: Klingerit

Proizvođač: Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:

Villager BC 1250

Villager BC 1900

Šifra proizvoda: 013495
Opis proizvoda
Online cena: 170 RSD
Cena isporuke: 430 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Dihtung cilindra za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je zamenski deo koji se koristi za obezbeđivanje hermetičke i sigurne veze između cilindra i bloka motora trimera. Ovaj dihtung je posebno dizajniran da spreči curenje kompresije i ulja između cilindra i bloka motora.

Osnovne karakteristike dihtunga cilindra su:

1. Kvalitetan materijal: Dihtung je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na visoke temperature, pritisak i hemijske agense koji se javljaju u motoru trimera. To obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost dihtunga.

2. Precizna veličina: Dihtung ima tačne dimenzije koje odgovaraju cilindru i bloku motora trimera Villager BC 1250 i BC 1900. To omogućava lako postavljanje i sigurno zaptivanje.

3. Efikasna zaptivnost: Dihtung obezbeđuje efikasno zaptivanje između cilindra i bloka motora, sprečavajući curenje kompresije i ulja. To je važno za pravilan rad motora, smanjenje gubitka snage i produženje veka trajanja trimera.

Zamena dihtunga cilindra se preporučuje kada primetite curenje kompresije ili ulja, ili kada je postojeći dihtung oštećen. Redovna zamena dihtunga pomaže u održavanju optimalnog rada trimera i produžava vek trajanja motora.

Koristeći zamenski dihtung cilindra za trimere Villager BC 1250 i BC 1900, možete biti sigurni da ćete imati sigurnu i hermetičku vezu između cilindra i bloka motora trimera. Održavanje i zamena dihtunga cilindra je važan deo održavanja trimera i obezbeđuje siguran i efikasan rad uređaja.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 013495
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.