Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električne lančane testere

Širok izbor električnih lančanih testera od poznatih proizvođača: Villager, AGM, Makita, Oregon, Oleo-Mac.
Električne lančane testere se lako održavaju i jednostavni su za rukovanje. Snaga motora i dužina vodilice omogućavaju obavljanje čitavog niza poslova oko kuće.

Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno. Cena električnih lančanih testera?  Kod nas, već za manje od 10.000 dinara možete da kupite pouzdanu mašinu za sečenje drva, rezanje manjih stabala, sečenje grana. Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte, a u međuvremenu možete da pročitate i naš članak Saveti za upotrebu električne testere 
Motorne testere Akumulatorske testere

 

Često je cena glavni ili presudan razlog koju mašinu ćemo kupiti. Za manje poslove čak ispod 10.000 dinara možete naći mašinu koja dobija izuzetno dobre ocene.

AGM AET 180 električna lančana testera  je lagana i udobna, namenjena za kućne poslove. Snaga motora je  1800 W.
Villager VET 2035 električna testera je konstruisano po strogim standardima EU. Namenjena privatnim korisnicima i zanatlijama. Villager električne lančane testere su odlično rešenje za kućne poslove. Lagane i udobne su za rad. Povoljan odnos mase i snage obezbediće postizanje maksimalnog učinka bez zamaranja korisnika.

Motorne testere Akumulatorske testere

Profesionalne električne testere počinju od 13.000 din. Za snažan i stabilan alat to nije baš mnogo, zar ne?
Oregon CS1500 je pouzdana, robusna, udobna električna testera i može se oštriti za 5 sekundi!  Jedina električna motorna testera na tržištu koja ima ugrađenu brušenju lanca (PowerSharp tehnologija - samooštrenje lanca). Snažni električni motor od 2400 W donosi snagu. Teško je naći konkurenta.
Ova motorna testera je idealna za bilo koji posao i omogućava kontiunirani rad. Važno je znati da slabiji osigurači u kući ne mogu izdržati opterećenje.

Makita UC4041A električna testera ima snažan motor od 1800 W. Veliki prozor rezervoara za ulje, omogućuje rukovaocu lako da proveri nivo ulja. Ergonomski postavljena i iskošena prednja drška, povećava manevrisanje, što čini lakšim horizontalno sečenje.

Električne lančane testere

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.