Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električne ubodne testere

0 RSD 0 RSD

Za precizno sečenje različitih materijala, nudimo širok izbor ubodnih testera različite snage od poznatih proizvođača: Villager, AGM, Makita, Makita MT, Ryobi, Bosch.
Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Ubodne testere su jedan od alata koje svaki svaki majstor mora da ima, bilo da je koristitite za profesionalne svrhe ili za kućnu radinost.
Vrlo su praktičani alati, koji se može naći kod skoro svakog majstora (zbog niske cene i praktičnosti). Pogodni su za sve vrste manjih radova na drvetu i mekim metalima (gde ne morateparalelno seći). Pomoću odgovarajućeg lista testera možete seći vrlo precizno. Njihova ploča se možete nagnuti, tako da je moguće seći pod uglom od 45 stepeni.

U zavisnosti od potrebe i namene ovi alati mogu biti na struju ili akumulatorski na baterije što omogućava veliku autonomiju u radu i  rad na terenu gde nije dostupne elektro napajanje.

Prednost električnih ubonih testera je da se lako održavaju i jednostavni su za rukovanje.  Često je cena glavni ili presudan razlog koju mašinu ćemo kupiti. Za manje poslove čak ispod 10.000 dinara možete naći mašinu koja dobija izuzetno dobre ocene.

Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.