Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Električni bicikl 16" PHANTOM 250W 60V/20Ah siva

Električni bicikl 16" PHANTOM 250W 60V/20Ah crna

Električni skuter Yadea M6

Gde god da kreneš Fantom će privući radoznale poglede. Posmatrači će se pitati u sebi ko je on, šta je on, i želeće da mu se približe. A ti ćes sesti, okrenuti ključ i potpuno nečujno otići u noć … kao Fantom…

Šifra proizvoda: 330065
Opis proizvoda

Broj artikla: 330065

Online cena: 83.990 RSD
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Vrsta e-bike
Gradski (City e-scooter)
Obručevi točkova
16“ ALU
Sp. gume:
16x2.50 (305 mm)
Baterija
Olovna 60V/20Ah (5x12V/20Ah)
Snaga motora
250W
Broj brzina
4 (elektronske)
Max. brzina
25 km/h
Autonomija kretanja
Do 60km
Nosivost
150 kg
Međuosovinsko rastojanje
1200 mm
Kočnice
Doboš/Hidraulična disk kočnica
Tempomat
Ne
Alarm
Da
Vreme punjenja
6 – 8 h
Dodatna oprema
Prednje i zadnje svetlo, štop svetlo, pokazivači pravca (žmigavci) Zadnja kutija za prtljag ili kacigu, prostor za stvari ispod sedišta, nogari. Prednja pregrada za odlaganje stvari. Sedište za dve osobe, dva ključa. Metalni bumperi.
Dimenzije proizvoda
1650 x 640 x 1050 mm
Boja
crna
Opis proizvoda

Električni bicikl koji od kako se pojavio na našem tržištu, za vrlo kratko vreme je postao jedan od omiljenih modela u klasi električnih skutera. 

  • Kao najveću prednost izdvajamo činjenicu da dolazi sa 5 velikih olovnih baterija ukupne jačine 60V/20Ah čime se omogućava značajna autonomija kretanja. Iskustva kupaca su različita gde većina jednim punjenjem bez problema prelazi 40 km, dok pojedinci pridržavajući se svih preporuka korišćenja ovog bicika dostignu i neverovatnih 70 km samo jednim punjenjem baterija.
  • Druga velika prednost je trajnost plastičnih delova čemu prevashodno doprinose čelični odbojnici koji štite plastike od pucanja prilikom udara ili pada bicikla. Kao najveća mana generalno svih električnih skutera su upravo lomovi plastika, a na modelu Phantom ta pojava skoro da i ne postoji 
  • Phantom spada u grupu električnih bicikala namenjenoj ekonomskoj klasi kupaca gde po vrlo pristupačnoj ceni dobijate veoma dobro opremljen električni skuter pogodan za svakodnevnu vožnju.
  • Ove godine Phantom dolazi sa još jednim dodatkom - GRATIS KACIGOM modernog dizajna univerzalne - prilagodljive veličine (boja kacige se može razlikovati od prikazane na fotografiji)
Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 330065
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.