Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Električni bicikl 16" PHANTOM 250W 60V/20Ah crna

Električni skuter Yadea M6

ELEKTRICNI BICIKL MINI POWER CRVENI 48V

Oprema: brzinomer, daljinski upravljač, prtljažnik ispod sedišta, LED far,
USB port, retrovizori, štender, nogostupi, kuka, pretinac.

Šifra proizvoda: 079991
Opis proizvoda

Model: M6

Garancija i servis

Online cena: 199.990 RSD 179.990 RSD
od 13.03.2024 do 02.04.2024
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Brzina
max 48 km/h
Tip elektromotora
Bez četkice
Snaga motora
2100W
Domet
max do 55 km
Tip baterije
72V 23 Ah grafenska baterija
Snaga punjača
3 Ah
Vreme punjenja akumulatora
8 časova
Suspenzija
hidraulična ( napred-nazad)
Kočnice
disk - doboš
Visina sedišta
86.5 cm
Međuosovinsko rastojanje
129 cm
Nosivost
140 Kg
Opis proizvoda

Ovaj motocikl mora biti registrovan, a za upravljanje istim je neophodna vozačka dozvola kategorije AM.

Predstavljamo vam Yadea M6 - revolucionarni električni skuter koji kombinuje izuzetne performanse i vrhunski dizajn!

Yadea M6 je simbol elegancije i snage. Sa svojim modernim izgledom i aerodinamičnim linijama, ovaj skuter će vas osvojiti na prvi pogled. Ali lepota M6 modela nije samo površinska - ona seže dublje u njegove impresivne karakteristike.

Ovaj model je opremljen visokokvalitetnim elektromotorom koji pruža snažno ubrzanje i vrhunske performanse. Bilo da se krećete gradskim ulicama ili putujete na dužim relacijama, M6 će vas odvesti gde god poželite bez ikakvih napora. Njegov impresivan domet baterije omogućava vam da pređete veće udaljenosti sa samo jednim punjenjem, čineći ga idealnim partnerom za vaše svakodnevne vožnje.

Sigurnost je uvek na prvom mestu, a Yadea M6 to razume. Ovaj model je opremljen naprednim sigurnosnim karakteristikama koje vas čuvaju tokom vožnje. ABS kočnice obezbeđuju pouzdano zaustavljanje, dok LED svetla osiguravaju optimalnu vidljivost čak i u uslovima slabog osvetljenja. Bezbednost je garantovana, tako da se možete opustiti i uživati u vožnji.

M6 ne samo da je snažan i bezbedan, već je i izuzetno udoban. Sa svojim ergonomskim sedištem i prostranim prostorom za skladištenje, ovaj skuter pruža vrhunsku udobnost i praktičnost. Bez obzira da li nosite torbe, kupovinu ili lične stvari, imaćete dovoljno mesta za sve. Vožnja će postati pravo zadovoljstvo, bez obzira na dužinu putovanja.

Yadea M6 je takođe vrlo jednostavan za upotrebu. Intuitivni kontrolni panel omogućava vam lako podešavanje brzine i praćenje osnovnih informacija o vožnji. Dodatno, ovaj model je izuzetno tih, što znači da ćete uživati u mirnoj vožnji bez nepotrebnog buke.

Uzmite kontrolu nad svojim putovanjem i iskusite snagu električne mobilnosti sa Yadea M6. Posetite naš webshop i saznajte više o ovom izvanrednom modelu.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 079991
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.