Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električni trimer za živu ogradu

Među našim trimerima za živu ogradu naći ćete izbor svetskih brendova kao što su Makita, Villager i Alpina. Električne makaze za živu ogradu značajno skraćuju potrebno vreme za uređenje dvorišta.
Ako želite da svoje živice i grmlje održite udobno i efikasno oko svog doma, čak i u manjoj bašti, onda je vreme da razmislite i proširite svoju kolekciju baštenske opreme odličnim trimerom za živu ogradu.
Motorni trimeri za živu ogradu Aku trimeri za živu ogradu

Žive ograde i zeleno žbunje služi za zaštitu od pogleda ili su elementi dekorativnog oblikovanja, te mogu da se drže u lepom obliku makazama za živu ogradu.
Trimeri za živu ogradu ili električne makaze za šišanje žive ograde namenjeni su uređenju, šišanju i održavanju žbunastog bilja.

Motorni trimeri za živu ogradu Aku trimeri za živu ogradu

Električne makaze za živu ogradu značajno skraćuju potrebno vreme za uređenje dvorišta. Zahvaljujući svojoj izbalansiranosti i ergonomskom dizajnu trimeri za živu ogradu garantuju maksimalni učinak u radu. Upotreba ove alatke umnogome povećavaja kvalitet šišanja i poboljčava rast i bujnost žbunastog bilja.

Prilikom izbora odgovarajuće kose-trimera vredi uzeti u obzir više stvari. Osnovno je da znamo kakve površine ćemo uređivati i koliko često.
Za manje poslove je odličan izbor električni trimer za živu ogradu! Čak ispod 10.000 dinara možete naći mašinu koja dobija izuzetno dobre ocene.

Pošto ove mašine nemaju potrebu za rezervoarom goriva niti akumulatora, uspeli su da uštede na težini. Od električnih modela teško je pronaći lakše, zbog toga je dobar izbor za početnike.
Izuzetno je jednostavna upotreba i fizički ne opterećuje korisnika.

Dok kod benzinskih motornih trimera za živu ogradu može da ponestane goriva, kod akumulatorskih da se isprazni baterija, trimeri sa kablom rade stabilno - osim naravno u slučaju nestanka struje. Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.