Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električni usisivači

0 RSD 0 RSD

Važno je da naš dom i radno okruženje bude čist. Dobro održana soba može značajno da poboljša Vaše fizičko i psihičko zdravlje i blagostanje.
Naš širok asortiman usisivača nudi rešenje za vas. U zavisnosti od Vaših potreba, možete izabrati između naših električnih i bežičnih mašina.
Možete izabrati za privatnu ili industrijsku upotrebu na osnovu performansi proizvoda i cene.
Akumulatorski usisivač

Usisivač se koristi za čišćenje prostorija u domovima, radionicama i u drugim poslovnim prostorima, za čišćenje podova, zavesa ili odeće. Usisivači su široka kategorija kako po broju proizvođača, različitih modela i njihovim cenama ali i po tehnologijama koje su primenjene (pogledajte još akumulatorske modele). U našoj ponudi možete naći usisivača od poznatih proizvođača kao što su Villager, AGM, Lavor, Makita i Bosch. Veliki izbor usisivača: Usisivači sa vodenim filterom, štapni i ručni usisivači, usisivači za pepeo.

Akumulatorski usisivač

Kada dođe do industrijskog čišćenja, pouzdani VillyVac usisivači su pravi izbori. Šop vak je posebna vrsta usisivača je najčešće korišćena na gradilištima i u bradi drveta. Ove sprave se sastoje od veoma jakih motora i usisnih jedinica koje usisavaju prašinu, otpatke, komae materijala sa mesta gradnje i drveta iz radnji za obradu drveta. Poseduju veoma veliko i izdržljivo crevo, veliku posudu za skupljanje otpadaka, i naravno čine čuda pri usisavanju veoma zaprljanih mesta.

Dosta ljudi šop vakove zove i kofa usisivač, zato što izgledaju kao kofe iz kojih izlazi crevo. Uglavnom poseduju i točkiće kako bi se lakše manevrisalo njima. Jednostavno rečeno, ovo nije tip usisivača koji bi ste koristili za čišćenje vaše kuće. On je predviđen za industrijsko čišćenje.

Šop vakovi se uglavnom koriste na gradilištima ili prodavnicama za obradu drveta, te se zato i zovu šop vakovi. Ovaj tip usisivača je predviđen sa usisivanje eksera, šrafofa, drugih manjih metalnih delova, piljevine, delova drveta ili bilo kojih drugih manhih stvari koja se uglavnom nalaze u radionicama za obradu drveta ili gradilišta. naravno, vi možete da koristite jedan od ovih usisivača i kod kuće, ali oni nisu za to predviđeni, niti su idealni za usisivanje kuće. Neki od ovih usisivača, prvenstveno skuplji modeli, mogu ponekad da usisaju vodu i vodene mrlje. Oni se zovu usisivači za suvo i vlažno usisivanje i veoma su svestrani.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.