Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Električni usisivači

Električni usisivači

0 RSD 0 RSD

Važno je da naš dom i radno okruženje bude čist. Dobro održana soba može značajno da poboljša Vaše fizičko i psihičko zdravlje i blagostanje.
Naš širok asortiman usisivača nudi rešenje za vas. U zavisnosti od Vaših potreba, možete izabrati između naših električnih i bežičnih mašina.
Možete izabrati za privatnu ili industrijsku upotrebu na osnovu performansi proizvoda i cene.

Usisivač se koristi za čišćenje prostorija u domovima, radionicama i u drugim poslovnim prostorima, za čišćenje podova, zavesa ili odeće. Usisivači su široka kategorija kako po broju proizvođača, različitih modela i njihovim cenama ali i po tehnologijama koje su primenjene (pogledajte još akumulatorske modele). U našoj ponudi možete naći usisivača od poznatih proizvođača kao što su Villager, AGM, Lavor, Makita i Bosch. Veliki izbor usisivača: Usisivači sa vodenim filterom, štapni i ručni usisivači, usisivači za pepeo.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.