Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električno rende za drvo

Širok izbor električnih rende za drvo od poznatih proizvođača: Villager, Makita, Makita MT, Villager. Postoje brojni modeli koji se razlikuju po obliku, funkcijama, jačini i slično. U ponudi je profesionalno električno rende za drvo kao i uređaji namenjeni za hobi upotrebu. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Električni ručni alati koji pružaju maksimalni efekat u radu. Glavni deo jesu noževi koji u suštini obavljaju sav posao.Kako biste obezbedili najbolje rezultate, nemojte da čekate da se noževi u potpunosti istupe. Prilikom promene noževa, proverite uvek da li ste ih postavili u pravi položaj. Ukoliko su noževi pogrešno postavljeni, to će dovesti do nepravilnog rada rende i samim tim nećete dobiti željene rezultate.

Ono što je najbitnije jeste da ukoliko je potrebna promena noževa, neophodno je da izvučete kabl iz struje. Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Električno rende namenjen je preciznoj obradi drveta. U najvećem broj slučajeva koriste ga stolari za rendisanje drvenih površina, obaranje ivica i pravljenje ivičnih žlebova.  U suštini, glavni deo posla obavlja se zahvaljujući noževima koji su smešteni unutar ovog alata, te je važno uvek ih održavati naoštrene.

Top izbor rende renomiranih brendova na jednom mestu kao što su Makita, Villager, Metabo, DeWALT i Bosch. Za manje poslove ili za profesionalne svrhe.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.