Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Hlor tablete  500gr / 20gr

Hlor 200g (5 tableta)

Algi kiler 1 l
  • Jedan tableta (200gr) za 7 dana
  • Štiti kupače od zaraznih bolesti
  • Dezinfekciju vode u bazenima, banjama, i SPA centrime

 

Hlor 200g (5 tableta)

Ako kupite ovaj proizvod, stavićemo 500 dinara u vaš e-novčanik!

klik za više info
Šifra proizvoda: 028623
Opis proizvoda

Sadržaj 1 Kg (5 tableta)

Online cena: 1.990 RSD
Cena isporuke: 390 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Hlor tablete od 200 g su vrhunski proizvod za održavanje higijene u bazenima. Ove tablete su formulirane sa visokim sadržajem aktivnog hlora, što ih čini veoma efikasnim u dezinfekciji vode i sprečavanju rasta algi i bakterija.

 

Kako koristiti hlor tablete od 200 g? Jednostavno je. Tabletu jednostavno stavite u hlorinator ili plivajući dozator, koji će oslobađati hlor postepeno u bazenu tokom dužeg perioda. Ovo osigurava konstantnu dezinfekciju vode i održava nivo hlorisanja u optimalnom rasponu.

 

Vreme trajanja hlor tableta od 200 g zavisi od nekoliko faktora, uključujući veličinu bazena, temperaturu vode i intenzitet korišćenja. U opštem slučaju, ove tablete mogu trajati između 5 i 7 dana pre nego što ih treba zameniti novim tabletama. Važno je pratiti nivo hlorisanja u bazenu koristeći testere za hlor i prilagoditi doziranje prema potrebi.

 

Kada je reč o veličini bazena, hlor tablete od 200 g su najpogodnije za srednje do velike bazene. Za manje bazene, može biti potrebno koristiti polovinu tablete ili se odlučiti za tablete manje veličine. Preporučuje se da se pridržavate uputstava proizvođača i preporuka stručnjaka za doziranje hlor tableta u skladu sa veličinom vašeg bazena.

 

Hlor tablete od 200 g su efikasan način održavanja čiste i bezbedne vode u bazenu. Njihova praktičnost i dugotrajnost čine ih popularnim izborom među vlasnicima bazena. U našoj ponudi možete pronaći hlor tablete od 200 g po konkurentnim cenama i vršiti redovno održavanje bazena uz pouzdanost i efikasnost ovih proizvoda.

Hlor tableta imaju širok spektar baktericidnog delovenja. Ovaj preparat deluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija. Gremicidni efekat HLOR TABLETA ispitan je na Technološkom fakultetu u Novom Sadu. Kod stavljanja tableta u skimer i vodu potrebno je staviti zaštitne rukavice i naočar. U slučaju nepažnja postupiti po upustvo.

Proizvođač: Sani Hem

Komentari
1
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Odlican je hlor.. Voda u bazenu je uvek cista. Evo sad idem da narucim jos jedno pakovanje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 028623
Uvoznik: Agromarket d.o.o.
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.