Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Set ručnih alata - Högert

Alati u setu su namenjeni većem broju aplikacija ili skoro svim aplikacijama. Set alata je uobičajeno spakovan u adekvatnu kutiju za čuvanje i transport. Osnovni elementi set ručnih alata su: čekić, klešta, odvijači, ključevi, bitovi i dodatni elementi (merna oprema, sekači).

Ručni alati u setu su deo opreme profesionalnih korisnika, ali nalaze se i u skoro svakom domaćinstvu za svakodnevne majstorske poslove. Setovi obuhvataju osnovne ručne alate kao što su odvijači, klešta, ključevi, i sl.

Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.
Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik.
Njihove laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverile kvalitet proizvoda, pravilno raspoređivali resurse i konstantno poboljšavali dizajn proizvoda.
Zapošljavaju iskusne, dinamične i strastvene stručnjake koji poseduju kvalifikacije u oblasti inženjerskog dizajna, istraživanja i razvoja. Njihovo znanje garantuje najveću posvećenost.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.