Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Čeona kosačica Villager VFM 870 L

Honda HRN 536 VKE Motorna kosačica

Honda HRX 476 VYE Samohodna motorna kosačica 4kW, 47cm

Honda je svom asortimanu dodala dve nove kosačice koje nude superiorne mogućnosti košenja i sakupljanja i izuzetnu lakoću korišćenja. HRN536 VK i HRN536 VY imaju novo dizajnirano sečivo od 53 cm. Hondin testirani motor GCVx170 obezbeđuje rad. Novi modeli imaju više poboljšanja u poređenju sa prethodnim modelima HRG536, što ih čini još raznovrsnijim i lakšim za upotrebu.

Smart Drive® vam omogućava da prilagodite brzinu vožnje tokom vožnje kako bi odgovarala korisniku i uslovima. Kretanje i brzina se kontrolišu pomoću Smart Drive® poluge postavljene na upravljač, a novi modeli imaju modifikovan dizajn poluge koji smanjuje klizanje palca radi lakšeg korišćenja.

Šifra proizvoda: HRN 536VKE
Opis proizvoda

Honda

Honda HRN 536 VKE Motorna kosačica

2 godine garancije

Online cena: 107.990 RSD
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Menjač
Variomat
Tip motora
GCVx170
Snaga motora
2,7 kW
Kućište
čelično
Zapremina korpe
70 l
Zapremina rezervoara za ulje
0,91 l
Radna visina
19-101, 7-stopenj
Širina košenja
53 cm
Dimenzije
1534 x 582 x 1014 mm
Težina
36 kg
Zapremina motora
170 cc
Preporučena površina košenja
do 1800 m²
Podešavanje visine košenja
po osovini
Buka
98 dB
Opis proizvoda

Honda je svom asortimanu dodala dve nove kosačice koje nude superiorne mogućnosti košenja i sakupljanja i izuzetnu lakoću korišćenja. HRN536 VKE i HRN536 VYE imaju novo dizajnirano sečivo od 53 cm, kao i novi Hondin motor GCVx170. Novi modeli imaju više poboljšanja u poređenju sa prethodnim modelima HRG536, što ih čini još raznovrsnijim i lakšim za upotrebu.

Promenljiva brzina

Smart Drive® vam omogućava da prilagodite brzinu tokom vožnje kako bi odgovarala korisniku i uslovima u kijoma radi. Kretanje i brzina se kontrolišu pomoću Smart Drive® poluge postavljene na upravljač, a novi modeli imaju modifikovan dizajn poluge koji smanjuje klizanje palca radi lakšeg korišćenja. Nova dvosmerna čegrtaljka u menjaču znači da zadnji točkovi mogu slobodno da se rotiraju u oba smera kada se upravljač otpusti, smanjujući napor potreban za pomeranje kosilice napred-nazad dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.

Fleksibilan rad

Kosilice su opremljene poboljšanim Versamov sistemom za malčiranje™. Versamov sistem omogućava korisnicima da brzo prelaze između malčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji kontrolni uređaj na kućištu je jednostavan za korišćenje. Dvostruka sečiva MicroCut optimizuju sečenje, a novi dizajn kućišta optimizuje protok vazduha za najbolje malčiranje i sakupljanje u klasi. Veća korpa za travu od 70 litara je standardna, a punjenje je izuzetno snažno čak i u zahtevnim uslovima.

Oba modela takođe nude izbor visine sečenja u sedam pozicija. Ona je lako podesiti pomoću dve poluge – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu.

Kosilica laka za korišćenje

Ostale karakteristike dizajna koje olakšavaju negu i korišćenje novih kosilica uključuju poklopac rezervoara za gorivo velikog prečnika za praktično punjenje sa manjim rizikom od prosipanja, a nove stege za brzo otpuštanje omogućavaju brzo i lako odlaganje uredjaja za transport i skladištenje.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: HRN 536VKE
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.