Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE polusintetičko ulje za 4T motore Road Twin 15W50 4L

IPONE polusintetičko ulje za jet-ski 4T Marine Jet 4000RS 10W40 1L

IPONE polusintetičko ulje za skutere 4T Scoot 4 10W40 1L
Šifra proizvoda: IP800563
Opis proizvoda

Online cena: 1.290 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Marine Jet 4000 RS je kvalitetno polu-sintetičko ulje razvijeno za 4 -taktna Jet-ski plovila namenjena rekreaciji. Ipone je odabrao kvalitetne sintetičke baze i aditive kako bi zadovoljio FC-W standard i osigurao optimalnu zaštitu agregata. FC-W standard osnovan je od strane NMMA (National Marine Manufacturers Association) koja garantuje odlične performanse za 4-taktne agregate. Testovi su vršeni na sledećim poljima: viskozitet, penušanje, ventilacija, korozija i stosatni test agregata. Ipone proizvodi Katana Jet, Jet 4000 RS i Outboard 4000 RS zvanično imaju NMMA sertifikat. Standard API Sl definiše ulja visokog kvaliteta koja smanjuju trenje svih radno pokretnih delova radi veće snage, osiguravaju otpornost na veoma visoke temperature, imaju vrlo dobre karakteristike kod hladnog starta i smanjuju potrošnju goriva.

- API SL
- Dostupno u viskozitetu 10W40

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800563
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.