Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE reparator za gume Spray SOS TYRE 200ml

IPONE set za održavanje kacige HELMET KIT

IPONE set za održavanje lanca OFF-ROAD CHAIN CARE
Šifra proizvoda: IP800735
Opis proizvoda

Online cena: 2.250 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

IPONE HELMET KIT je set namenjen za održavanje kacige.
Set se sastoji od: Visor RainOff, Helmet In, Helmet Out i Mikrofiber krpe.

- VISOR RAIN OFF sredstvo razvijeno za čišćenje vizira kacige sa vodoodbojnim efektom. Namenjen za zaštitu vizira kacige,vetrobranskih stakala na motociklima i skuterima od kiše. Omogućava odličnu vidljivost i brzo uklanjanje vode posebno tokom jakih kiša. Kapi vode se ne razmazuju po viziru što umanjuje vidljivost nego se grupišu u kuglice i klize sa vizirima čak i pri brzinama manjim od 50 km/h. što garantuje veću bezbednost vozača. Boca je malih dimenzija, zauzima malo mesta u koferu.

- HELMET IN aktivna pena. Razvijena je za čišćenje unutrašnjosti kacige. Ne iritira kožu, formula je dermatološki ispitana. Efikasno otklanja prašinu , znoj i druge nečistoće koje se nakupljaju u unutrašnjosti kacige. Vrši dezinfekciju i uklanja neprijatne mirise. Pogodna je za sve vrste materijala unutar kacige, ostavlja svež i prijatan miris. Boca je malih dimenzija , zauzima malo mesta u koferu.

- HELMET OUT sredstvo razvijeno za čišćenje spoljne strane kacige i vizira. Neutralna i ne agresivna formula uklanja masnu i suvu prljavštinu bez oštećenja površine kacige. Uspešno uklanja insekte sa kacige i vizira. Pogodan za sve vrste kaciga bilo da su mat ili lakirane. Boca je malih dimenzija, zauzima malo mesta u koferu.

Mikrofibel krpa- napravljena od veoma kvalitetnog mikrofibera, omogućava da se kaciga ispolira do savršenstva. Napravljena je tako da ne pravi mikroskopske ogrebotine na kacigi.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800735
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.