Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE sintetičko motorno ulje 4T ATV Katana 5W40 1L

IPONE sintetičko motorno ulje 4T ATV Katana 5W40 2L

IPONE sintetičko motorno ulje 4T ATV Katana 5W40 4L
Šifra proizvoda: IP800375
Opis proizvoda

Online cena: 2.640 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

ATV Katana je 100% sintetičko ulje namenjeno širokom spektru terenskih vozila i agresivnom načinu vožnje.Mnogi entuzijasti modifikuju svoja ATV ili UTV vozila dodacima koji povećavaju težinu vitlo, kuka, rolbar... . Agresivna vožnja i težak teren dodatno opterećuju agregat. Povećana toplota agregata koja se stvara tokom rada u teškim uslovima čini da se ulja dizajnirana za standardno održavanje brže razgrade i povećaju rizik od habanja. Ipone je odabrao kvalitetne sintetičke baze i aditive kako bi obezbedio maksimalnu zaštitu agregata i menjača od habanja a vama pomogao da od svog ATV ili UTV dobijete maksimum u svakom momentu eksploatacije. ATV Katana je dizajnirana tako da odgovori na specifične zahteve, ekstremni uslovi rada, veliki obrtni momenat i opterećenja koja se javljaju prilikom vožnje. Standard API SM definiše ulja visokog kvaliteta koja obezbeđuju oksidacionu stabilnost, zaštitu od pojave taloga i bolje karakteristike na niskim temperaturama. Stepen viskoziteta 5W40 je idealan za postizanje maksimalnih performansi , uravnotežene radne temperature agregata tokom cele godine. Standard JASO MA2 garantuje pouzdan rad kvačila tokom starta, ubrzanja i vožnje pri konstantnoj brzini.

- JASO MA2/API SM
- Dostupno u viskozitetu 5W40

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800375
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.