Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE sintetičko motorno ulje 4T ATV Katana 5W40 4L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Full power katana 10W30 1L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Full power katana 10W30 4L
Šifra proizvoda: IP800632
Opis proizvoda

Online cena: 1.500 RSD
Cena isporuke: 390 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Full Power Katana je 100% sintetika sa visokim performansama za 4-taktne spotrtske, touring i naked motocikle sa vodenim i vazdušnim hlađenjem . Katana u sebi sadrži ESTER koji je prvobitno razvijen za potrebe avio industrije zbog maksimalne zaštite agregata u ekstremnim uslovima rada, a potom je našao primenu i u moto industriji. Ester je najbitnija baza koja se nalazi u Ipone ulju, garantuje najbolje podmazivanje, ima veliku otpornost na toplotu, ne razgrađuje se na visokim temperaturama i uvek ostavlja zaštitni sloj na metalnim delovima što je vrlo bitno kod hladnog starta, dok uljna pumpa ne podigne ulje u sve delove agregata. Katana je kreirana za sportsku vožnju, promene brzina su brze i glatke, a kvačilo zaštićeno tako da može da izdrži najveća opterećenja. Katana pruža maksimalno zadovoljstvo i uživanje. Formula "Speed & Easy Shift" će promeniti vaše dosadašnje iskustvo u vožnji. Ipone je ekskluzivni partner Red Bull MotoGP Rookies Cup.

- JASO MA2 / API SN
- Dostupno u 6 viskoziteta / 5w40/ 10W30 / 10W40 /10W50 /10W60/15W50

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800632
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.