Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE sintetičko ulje za 4T motore Full power katana 10W50 2L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Full power katana 10W50 4+1L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Full power katana 10W50 4L
Šifra proizvoda: IP800011
Opis proizvoda

Online cena: 6.170 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Full Power Katana je 100% sintetika sa visokim performansama za 4-taktne spotrtske , touring i naked motocikle sa vodenim i vazdušnim hlađenjem . Katana u sebi sadrži ESTER koji je prvobitno razvijen za potrebe avio industrije zbog maksimalne zaštite agregata u ekstremnim uslovima rada a potom je našao primenu i u moto industriji. Ester je najbitnija baza koja se nalazi u Ipone ulju, garantuje najbolje podmazivanje , ima veliku otpornost na toplotu, ne razgrađuje se na visokim temperaturama i uvek ostavlja zaštitni sloj na metalnim delovima što je vrlo bitno kod hladnog starta dok uljna pumpa ne podigne ulje u sve delove agregata. Katana je kreirana za sportsku vožnju, promene brzina su brze i glatke a kvačilo zaštićeno tako da može da izdrži najveća opterećenja. Katana pruža maksimalno zadovoljstvo i uživanje. Formula "Speed & Easy Shift" će promeniti vaše dosadašnje iskustvo u vožnji. Ipone je ekskluzivni partner Red Bull MotoGP Rookies Cup.

- JASO MA2 / API SN
- Dostupno u 6 viskoziteta / 5w40/ 10W30 / 10W40 /10W50 /10W60/15W50

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800011
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.