Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE sintetičko ulje za 4T motore Katana off road 10W40 1L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Katana off road 10W40 2L

IPONE sintetičko ulje za 4T motore Katana off road 10W50 1L
Šifra proizvoda: IP800367
Opis proizvoda

Online cena: 2.810 RSD
Cena isporuke: 390 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Katana Off-Road je 100% sintetika sa visokim performansama za 4-taktne enduro i kros motocikle sa vodenim ili vazdušnim hlađenjem. Katana u sebi sadrži ESTER koji je prvobitno razvijen za potrebe avio industrije zbog maksimalne zaštite agregata u ekstremnim uslovima rada, a potom je našao primenu i u moto industriji. Ester je najbitnija baza koja se nalazi u Ipone ulju, garantuje najbolje podmazivanje svih radno pokretnih delova, pruža optimalnu zaštitu agragata i menjača od habanja, ima veliku otpornost na toplotu, ne razgrađuje se na visokim temperaturama i uvek ostavlja zaštitni sloj na metalnim delovima što je vrlo bitno kod hladnog starta dok uljna pumpa ne podigne ulje u sve delove agregata. Katana je kreirana za sportsku vožnju po putu i van puta, promene brzina su brze i glatke, a kvačilo zaštićeno tako da može da izdrži najveća opterećenja. Katana pruža maksimalno zadovoljstvo i uživanje u vožnji na najzahtevnijim stazama. Formula "Speed & Easy Shift" će promeniti vaše dosadašnje iskustvo u vožnji. Ipone je ekskluzivni partner MX GP prvenstva.

- JASO MA2 / API SN
- Dostupno u 3 viskoziteta /10W40/10W50/10W60/

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800367
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.