Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
IPONE sintetičko ulje za skutere 4T Scoot 4 Katana 5W40 2L

IPONE ulje za 4T trkačke motore STROKE 4 - 5W40 1L

 Ulje za kosilice, agregat, pumpe 4T HONDA 0.6 L
Šifra proizvoda: IP800004
Opis proizvoda

Online cena: 1.780 RSD
Cena isporuke: 390 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Stroke 4 je 100% sintetičko ulje. Razvijeno za sve vrste 4-taktnih trkačkih mašina kroz saradnju sa Ipone vozačima i timovima, uključujući i Red Bull MotoGP Rookies Cup. Dizajnirano za povećanje performansi trkačke mašine. Ester baza i inovativni aditivi višestruko poboljšavaju performanse agregata. Ester je prvobitno razvijen za potrebe avio industrije zbog maksimalne zaštite agregata u ekstremnim uslovima rada, a potom je primenu našao i u moto industriji. Namenjen je 4-taktnim agregatima koji rade na visokim obrtajima, sa suvim ili mokrim kvačilom. Stroke 4 omogućava da snaga agregata dođe do izražaja bez ugrožavanja pouzdanosti agregata kao i stabilan pritisak ulja u svim uslovima rada. Optimizovan je indeks trenja radno pokretnih delova i produžen vek trajanja kvačila zahvaljujući inovativnom paketu aditiva. Za optimalne performanse agregata izbegavajte mešanje ovog ulja sa ostalim sintetičkim i polu-sintetičkim uljima.

- 100% sintetika sa Esterom
- Dostupno je u 4 viskoziteta : 5W40/ 10W40 / 10W50 /15W50
- Namenjen za Road i Off-Road takmičenja

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: IP800004
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.