Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Villager WP 10 E Motorna pumpa za vodu

Makita EW2050H Motorna pumpa

Makita EW3050H Motorna pumpa
  • Visoka efikasnost zbog direktnog motornog pogona, bez gubitaka od transmisije
  • U saglasnosti sa strogim propisima o emisiji gasova; EPA Faza 3 i EU član 3
  • Sa senzorom za nivo ulja, za zaštitu motora
  • Propeler za čisto ili poluzagađeno
-7 %
Šifra proizvoda: EW2050H
Opis proizvoda

Broj artikla: EW2050H

Makita
Makita EW2050H Motorna pumpa

Online cena: 74.990 RSD 69.990 RSD
od 03.04.2024 do 23.04.2024
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda
  • Tip motora EX16 Subaru
  • Veličina priključka 2" (50-52mm)
  • Motor 4-taktni motor
  • Radna zapremina 169 cm³
  • Snaga motora 4.3 Ks
  • Maks. visina usisavanja 8 m
  • Kapac. rezervoаra zа gorivo 3,2 l
  • Maks. kapacitet pumpanja 520 l/min
  • Ukupna visina ispumpavanja 32 m
  • Buka: zvučni pritisak 100 dB(A)
  • Buka: zvučna snaga 101 dB(A)
  • Težina prema EPTA –i 24,9 kg

 

Ekstremno tih - meki kvalitet tonova EKS motori su 2dBA tiši i mekši u tonu od ostalih motora u istoj klasi. Ovaj tihi i meki ton se postiže: -Smanjenje mehaničke buke ostvareno upotrebom sofisticiranog OHC sistema. -Upotreba krutog prigušivača optimizovanog kapaciteta.

Izuzetno lak početak-bez povratnog udarca Pouzdano pokretanje i manja vučna sila se postižu: -Sofisticirani sistem za otpuštanje mehaničke kompresije kao i novodizajnirana komora za sagorevanje. -EKS motori pokreću trenutno čak i na minus(-)10 stepeniC, bez ikakvog primetnog povratnog udarca.

Izuzetno lako održavanje Ekstremnu lakoću održavanja ostvaruje: -High Parts Commonaliti pojednostavljuje održavanje i smanjuje troškove popravke zbog manje delova za servis. Više od 90% komponentnih delova je zajedničko između više od dva modela, kao što su prigušivač, usisni i izduvni ventili, opruge ventila itd. Štaviše, više od 50% komponentnih delova je zajedničko između više od dva modela, kao što su prigušivač, usisni i izduvni ventili, opruge ventila itd. -Samo sa običnim alatima, može se izvršiti rutinsko održavanje, montaža i demontaža.

Ekstremno napredna tehnologija Ekstremna pouzdanost i izdržljivost se postižu: - OHC sistem sa pogonom na čelični lanac poboljšati performanse i odoleti istezanju, što rezultira produženim radom bez održavanja. -Potpuno novi dizajn poklopca glavnog ležaja Ugradni poklopac glavnog ležaja sa manjim momentom deformacije značajno povećava pouzdanost i vek trajanja motora. -Superiorni sistem za hlađenje i podmazivanje Smanjenje toplote se postiže efikasnijim, većim i brojnijim rashladnim rebrima na kućištu radilice, cilindra i postolja montaže, kao i izvanrednim sistemom za dovod ulja. -Veliki kuglični ležajevi na oba kraja radilice za maksimalnu stabilnost pri zahtevnim opterećenjima. - Obloga cilindra od livenog gvožđa otporna je na habanje.

Ekstremna snaga i performanse Izuzetno veću snagu i manju potrošnju goriva ostvaruju: -Velika brzina i homogeno sagorevanje postignuto sofisticiranom Pentroof komorom za sagorevanje koja uključuje usisne i izduvne ventile smeštene pod optimalnim uglom. -Pravi ulazni otvor sa minimalnim otporom protoka vazduha. Ekološki. EKS motori su u skladu sa EPA i CARB Propisi o emisiji u SAD. Ekstremna kompatibilnost aplikacija Sa četiri raznovrsna modela, postojeći motori sa kosim cilindrom mogu se lako zameniti.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: EW2050H
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.