Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Metabo hidrofori za vodu - Metabo - Nemačka

Metabo hidropak za korišćenje vodoinstalacije je praktičan proizvod koji će vam omogućiti da uvek imate dovoljno vode u vašem domu. Ovaj hidropak se sastoji od spremnika za vodu i pumpe koja omogućava da voda bude dostupna kada god vam zatreba. Radni između između 1.5 - 4 bara.

Ako imate bušeni bunar ( nivo vode max 8 metara) hidropak za korišćenje vodoinstalacije je idealno rešenje za sve one koji žele da poboljšaju svoju vodovodnu instalaciju. Ovaj proizvod može biti povezan sa postojećom vodovodnom instalacijom i koristi se za povećanje pritiska vode u vašem domu.

Hidropak će vam omogućiti da imate dovoljno vode za tuširanje, pranje posuđa i veša. Ovaj proizvod je izuzetno efikasan i praktičan, što ga čini idealnim rešenjem za svaki dom gde nema gradski vodovod.

Metabo hidropak je izrađen od kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost. Uz visok nivo efikasnosti i pouzdanosti, ovaj proizvod će vam uštedeti vreme i novac, a vaša vodovodna instalacija će biti znatno poboljšana.

Ukoliko želite da poboljšate vodovodnu instalaciju u vašem domu, Metabo hidropak za korišćenje vodoinstalacije je idealno rešenje za vas. Izuzetno je praktičan, lako se koristi i garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Metabo hidropak je izuzetno praktičan proizvod za sve one koji žele da održe svoj vrt ili baštu u najboljem stanju. Ovaj hidropak će vam omogućiti da zalivate biljke čak i kada voda nije dostupna.
Hidropak se sastoji od spremnika za vodu i pumpa koja omogućava da voda bude dostupna kada god vam zatreba. Metabo hidropak može skladištiti velike količine vode, tako da ćete uvek imati dovoljno vode za zalivanje vaših biljaka.
Ovaj proizvod je izuzetno jednostavan za korišćenje, tako da ga mogu koristiti i početnici. Povezuje se sa baštenskim crevom, čime se omogućava lako i efikasno navodnjavanje biljaka.
Metabo hidropak je izrađen od kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost. Ovaj proizvod će vam uštedeti vreme i novac, a vaše biljke će uvek biti zdrave i negovane.

Ukoliko želite da održite svoj vrt ili baštu u najboljem stanju, Metabo hidropak je idealno rešenje za vas. Sa ovim proizvodom, voda će uvek biti dostupna za vaše biljke, čak i kada niste kod kuće. Izuzetno je praktičan, lako se koristi i garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.