Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Motorne kosilice bez korpe

Benzinske kosilice za travu su savršeno rešenje za održavanje čistog i glatkog travnjaka. Pre kupovine važno je razmisliti koje su nam funkcije potrebne.
To su obično: samohodne, gurajuće, sa bočnim izbacivanjem, sa ili bez sakupljača trave, malčiranje čak i višenamenske kosilice. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Benzinska kosačica bez korpa omogućava brz i pogodan rad kada nije potrebno sakupljati travu i najlakši je među benzinskim kosilicama. Njihova glavna karakteristika je bočno izbacivanje trave, i nekoliko modela je samohodna. Mnogi modeli su sposobni i da malčiraju. Konvencionalne kosilice se preporučuju za košnju do 1000-2000 m2.

Važno: Ne koristite mašinu na kosinama većim od 15 stepeni! Za takav rad preporučuje se motorni trimer. Čak i prilikom zamene ulja, noža ili čišćenja, možemo ga samo naginjati unazad u smeru ručke.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.