Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

ECHO akumulatorski program 2022

Nema sumnje da su alati na baterije primamljiva ponuda, ali da li imaju snagu i performanse koje su potrebne profesionalcima? Mislimo da ćete sa ECHO bežičnim alatima otkriti da je odgovor da. ECHO proizvodi opremu samo po jednom standardu - profesionalnom.

ECHO

Uštedi do 400 L benzina tokom životnog veka jedne kvalitetne baterije!

Lagana i robusna konstrukcija sa dugotrajnim baterijama koje se brzo pune i profesionalni motori bez četkica u celom asortimanu obezbeđuju dugotrajne, profesionalne performanse. Baterije sa vremenom punjenja od samo 30 minuta i potpunom kompatibilnošću sa više alata, ECHO nudi najpogodnije rešenje za vaše radno opterećenje.

Bez obzira da li kosite travnjak, orezujete živu ogradu, čistite ostatke ili koristite motornu testeru, sto posto da ćete imati dovoljno snage, bez obzira koliko je težak posao.

  • 40V - hobi / poluprofesionalni
  • 60V - profesionalni

Echo DCS-310 Aku lančana testera Echo DHC-310/60 Aku trimer za živu ogradu Echo DLM-310/35P aku kosačica Echo DLM-310/46P Aku kosačica Echo DLM-310/46SP Aku kosačica Echo DPB-310 Aku duvač lišća Echo DSRM-310L Aku trimer za travu

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.