Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Pravilno i redovno orezivanje

Pravilno i redovno orezivanje pomaže u postizanju i održavanju optimalnog prinosa cveća, održavanju optimalnog rasta i razvoja, održavanju veličine i oblika specifične za vrstu i održavanju zdravlja uklanjanjem bolesnih, oštećenih i pregustih izdanaka. Rezidba voćnih zasada je obavezna mera koja se izvodi u cilju formiranja krune voćaka, regulisanja rodnosti ili podmlađivanja voćki. Za to potrebno je da svaki rezač ima kvalitetan alat za rezidbu jer kao i u svakom poslu dosta toga zavisi od alata.

Pogledajte naš asortiman: Baštenska oprema (makaze, testere, sekire, ručne prskalice)

Fiskars makaze Fiskars makaze

Profesionalne makaze su izrađene od kvalitetnog materijala , lake su , ručice su izrađene od kovanog aluminijuma a nož od kvalitetnog čelika i zamenjiv je. Za orezivanje potrebni su nam visokokvalitetni alati, udobni za hvatanje, koji mogu varirati u zavisnosti od debljine i lokacije grane koju treba obrezivati. Ukoliko se pravilno koriste, održavaju i oštre mogu trajati nekoliko sezona i pri intenzivnom korišćenju.

Fiskars makaze za rezidbu i  makaze za grane imaju do 3,5x veću moć rezanja zahvaljujući prenosu snage patentiranih „PowerGear“ zupčanika. Oštre glave izrađene od visokokvalitetnog čelika omogućavaju precizno sečenje, a ručke su lagane i sigurne ("SoftGrip" tehnologija). Fiskars ručke napravljene su od posebnog kompozita, čak podnose i težinu automobila. 

Fiskars makaze Fiskars makaze 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.