Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Top električne kosilice u 2021

Bilo da želite električnu kosilicu za malu ili veliku površinu, možete birati među najboljim brendovima u našoj ponudi. Pošto ove mašine nemaju potrebu za rezervoarom goriva niti akumulatora, uspeli su da uštede na težini. Od električnih modela teško je pronaći lakše, zbog toga je dobar izbor za početnike.
Izuzetno je jednostavna upotreba i fizički ne opterećuje korisnika.

Korisne su za urbane sredine zahvaljujući maloj količini buke koju proizvode. Lagane i kompaktne, lake su za skladištenje tokom zime.
Indukcioni elektromotori zauzimaju manje prostora, lakši su, bez četkica – bez održavanja i veća je efikasnost.

Za više informacija o kosačima kliknite na naziv proizvoda.

Najpouzdanije električne kosilice za hobi korisnike:

AGM 1000 (asinhron motor, bez četkice)

AGM 1300 (asinhron motor, bez četkice)

Villager Villy 1000 (asinhron motor, bez četkice)

Villager Villy 1300 (asinhron motor, bez četkice)

Villager Villy 1600 (asinhron motor, bez četkice)

Hyundai C3805

 Villager Villy 1000 Hyundai C3805 kosilica

AGM je brend koji pripada Villageru. Pokriva jeftine hobi alate za rad oko kuće.  AGM električne kosačice su proizvedene tako da zadovolje i najneupućenije korisnike. Sve se odlikuju moćnim, lako startujućim motorom i garantuju uređenje svake travnate površine.

Villager električne kosilice su namenjene za održavanje travnjaka površina od 300 m2 do 800 m2. Odlične su za urbane sredine, lagane, kompaktne i lake su za skladištenje. Villager proizvodi uključuju pažljivo odabrane baštenske alate i alate za pokućstvo, testirane u stvarnim uslovima koji zadovoljavaju najviše standarde.

HYUNDAI Električna kosilica za travu C3805 je odličan model električne kosačice koju pokreće motor snage 1600 W. Dužina noža iznosi 38 cm i ima 5 podesivih nivoa visine sečenja 25-65 mm. Zapremina plastične korpe za travu iznosi 45 litara. Vrhunskog dizajna i tipa rama od čelika. Bezbedna motorna kosačica spremna za rad u svim uslovima. Oduševiće i najzahtevnije korisnike. Obezbeđuje rad za sve vrste trava. Pruža maksimalnu udobnost korisniku pri radu. Lagana za održavanje i čuvanje. Kontrola kvaliteta svakog pojedinačnog ugrađenog dela u kombinaciji sa neprevaziđenim motorima daje dugotrajnu upotrebljivost u svim uslovima rada.

Najpouzdanije električne kosilice za profesionalce:

Oleo mac G48PE (asinhron motor, bez četkice)

Honda HRE 370

Oleo-Mac G 48 PE Električna Kosačica Honda HRE 370 Elektrčna kosilica

Oleo-Mac je jedan od vodećih evropskih proizvođača baštenskih alata. G 48 PE ima bakarne namotaje na motoru, pa samim tim nudi visoke performanse i dugotrajnost i pouzdanost. Praktična kosačica sa kugličnim ležajevima za optimalno kretanje, čak i na neravnom terenu.

Vodeću poziciju na tržištu premijum kosačica Honda neprikosnoveno drži već decenijama zahvaljujući lepezi proizvoda prilagođenih zahtevnim korisnicima. Kontrola kvaliteta svakog pojedninačnog ugrađenog dela u kombinaciji sa neprevaziđenim motorima daje dugotrajnu upotrebljivost u svim uslovima rada. Komfor i efikasnost, kvalitet i izdržljivost - ukratko su glavne karakteristike.

Prilikom izbora odgovarajuće kosačice, nekoliko stvari moramo uzeti u obzir: veličinu bašte, reljef bašte, biljke u bašti, oblik bašte. Preporučena površina košenja zavisi od snaga kosačica. Dok kod benzinskih motornih kosačica za travu može da ponestane goriva, kod akumulatorskih da se isprazni baterija, trimeri sa kablom rade stabilno - osim naravno u slučaju nestanka struje. Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.