Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Villager FUSE Noviteti 2022

Villager se razlikuje od drugih brendova po tome što  kombinuju atraktivni dizajn, inovaciju, materijal, visoki standard i društvene odgovornosti zajedno sa preciznim planiranjem i kompetitivnim cenama. Kompletno iskustvo Villager brenda uključuje usluge nakon kupovine; rezervne delove; tehničku podršku i servisiranje.

Ovlašćeni servisni dobavljači imaju iskustvo i znanje neophodno za efikasno rešavanje širokog spektra problema.
Alat Mania (Moto Shop Senta)je zvanični distributer i serviser Villagera, što znači ako kupite proizvod kod nas, mi možemo da vam pomognemo bilo šta je i pitanju:
održivanje i servisiranje alata, delovi, pribori i tehnička podrška.

NOVO:

Villager Fuse akumulatorska brushless brusilica za poliranje VLN 4020

  • VLN 4020 je akumulatorska mašina za poliranje opremljena električnim motorom bez četkica visokih performansi. Ovaj alat omogućava brzo uklanjanje i ultra glatku završnu obradu.

Villager Fuse akumulatorska brushless ekscentrična brusilica za poliranje VLP 4820

  • VLP 4820 je vrhunska akumulatorskia polir mašina. To je moćan, robustan i praktičan uređaj za poliranje i brušenje. Idealan je za poliranje lakiranih površina kao i za brušenje drveta, plastike i metala.

Villager FUSE akumulatorski brushless čekić VLP 0320

  • VLP 0320 je vrhunski akumulatorski čekić za bušenje i štemanje. Ova bušilica odrađuje teške poslove, na betonu ili metalu, bilo gde na gradilištu. Villager čekići imaju smanjene vibracije koje ne utiču na smanjenje performansi.

Villager Fuse akumulatorski brushless mešač za boju VEM 1220

  • VEM 1220 je moćan akumulatorski mikser opremljen elektromotorom sa četkama. Dizajniran je za izdržljivost sa regulatorom brzine i lakim startovanjem.

Villager Fuse akumulatorski mešač za boju VEM 1020

  • VEM 1020 je akumulatorski mikser koji omogućava mešanje tečnih i praškastih građevinskih materijala. Zahvaljujući velikom ergonomskom upravljaču, mikser za malter uvek savršeno leži u ruci.
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.