Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Potapajuće pumpe za prljavu vodu

Među našim pumpama za vodu naći ćete izbor svetskih brendova kao što su Makita, Villager, AGM, Elpumps i mnogih drugih kompanija. Bilo da želite da snabdevate domaćinstvo vodom iz bunara ili ispumpavate otpadnu vodu, navodnjavate vrt ili prečišćavate vodu iz bazena, potrebna vam je pumpa za vodu. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Pumpa za prljavu vodu pogodna je za ispumpavanje vode iz kanala ili iz septičke jame. Njegova prednost je što obično može da ispumpa čvrstih komada sa pračnikom 2-3 cm. Potapajuća pumpa (podvodna pumpa) moramo odvoditi pod vodu nakon što je privežemo na jak konopac ili sajlu (ne sme se odvoditi kablom). Opremljeni su plovnim prekiačem pa ako nivo vode padne, pumpa če se isključiti. Oni lako mogu izvući vodu iz podruma, bazena i bunara. Pogodno za zalivanje biljaka i vrtova.

Potapajuće pumpe su pogodne za hidromelioraciju, bez obzira da li je u pitanju čista ili zagađena voda. U zavisnosti od snage, protoci ovih pumpi se kreću od 6 do 18 hiljada litara vode na sat. Pumpe za čistu vodu mogu usisati čestice do 5 mm, dok pumpe za zaprljanu vodu mogu usisati čestice prečnika do 15 mm.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.