Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Punjači za auto akumulator

Razlikujemo punjače od 6V, 12V, 24V, 36V i 48V. U putničkim automobilima i motorima najčešći je 12V. Ozbiljniji modeli imaju brzo punjenje koje jako brzo puni bateriju ili neki modeli imaju funkciju startera (po pristupačnoj ceni).

Mali i laki za nošenje koji su takođe opremljeni USB punjačem su sve češći, pored toga automobil se takođe može pokrenuti ako mu je baterija prazna. Ovakav punjač je na primer Villager Punjač / starter VJS 2500. Vreme punjenja u velikoj meri zavisi od vrste baterije, amperaža I vrste punjača za automobile. Treba paziti da odaberete punjač koji ogovara tipu baterije. To su baterije: sa tečnim elektrolitom, gelom, AGM, VRLA. Punjači akumulatora u automobilu su jednostavni za upotrebu. Spojite pozitivnu (+) polugu na pozitivni pol osovine, negativnu (-) na negativnu I povežite na napajanje (220V). Većina modernih punjača baterija opremljena je amperskim satom gde možete videti status napunjenosti. Kada se baterija isprazni, kavez pokazuje veću vrednost, nakon vremena sila punjenja se smanjuje i kada dostigne blizu nule, baterija je napunjena. Nikada ne dodirujte negativne I pozitivne polove kada je punjač uključen, možete izgoriti punjač akumulatora.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.