Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Hauba motora Kineski trimeri. Villager BC 900 or

Ručka gasa Kineski trimeri Villager BC 750 900 1250 kpl

Rukohvat sa ručkama Kineski trimeri (dvodelni) fi 19mm THORP

Materijal: PVC

Proizvođač: MTB, Kina

Šifra proizvoda: HE0209
Opis proizvoda

Villager BC 750 900 1250 kpl za ručku fi 19mm THORP

Online cena: 720 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Ručka gasa za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 je visokokvalitetna zamenska ručka koja obezbeđuje precizno upravljanje i lako podešavanje brzine vašeg trimera. Sa prečnikom od 19 mm, ova ručka je dizajnirana da se savršeno uklopi u vašu ruku i omogući udobno i sigurno rukovanje.

Izrađena od izdržljivih materijala, ova ručka gasa je dugotrajna i otporna na habanje. Njena jednostavna montaža omogućava vam brzo i jednostavno postavljanje na vaš trimer. Bezbednosni mehanizmi na ručki gasa osiguravaju precizno i pouzdano podešavanje brzine, dajući vam potpunu kontrolu nad radom trimera.

Ručka gasa za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 je idealna zamena za originalnu ručku, pružajući iste ili čak bolje performanse. Uz ovu zamensku ručku, vaš trimer će biti spreman za efikasno obavljanje poslova održavanja dvorišta i bašte.

Posetite našu internet prodavnicu www.agromoto.rs i poručite ručku gasa za vaš Villager trimer. Naša ponuda uključuje širok asortiman zamenskih delova za različite modele trimera. Uz našu podršku i kvalitetne proizvode, obezbedićemo vam optimalno iskustvo pri radu sa vašim trimerom Villager.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: HE0209
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.