Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Ručni odvijači

0 RSD 0 RSD

Odvijači ili šrafcigeri imaju kako profesionalnu upotrebu tako i upotrebu u svakodnevnim kućnim aktivnostima. Odvijači su ručni alat koji služi za odvijanje i zavijanje šrafova. Postoje različiti modeli odvijača u zavisnosti od oblika vrha. Vrh može biti ravni, zvezdasti, krstasti.

U zavisnosti od toga kakvi su šrafovi, od kog su materijala pravljeni i kakve su im fizičke performanse zavisi i tip šrafcigera koji je odgovarajući. Šrafcigeri se izdrađuju od kvalitenih i čvrstih materijala najčešće od kaljenog čelika ili hromiranog čelika. Drška može biti od drveta, metala, a sve češće od plastike. Bez obzira da li ste profesionalni ili hobi majstor, odvijači se često mogu naći kako u zanatskim radionicama tako i u domaćinstvima. Jednostavni su za upotrebu, a izuzetno korisni.

Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.
Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik.
Njihove laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverile kvalitet proizvoda, pravilno raspoređivali resurse i konstantno poboljšavali dizajn proizvoda.
Zapošljavaju iskusne, dinamične i strastvene stručnjake koji poseduju kvalifikacije u oblasti inženjerskog dizajna, istraživanja i razvoja. Njihovo znanje garantuje najveću posvećenost.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.