Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Silk za trimer 2.00mm 100 m okrugli AGP Nylgrass

Silk za trimer 2.00m 15m okrugli AGP Power Technik

Silk za trimer 2.00m 100m okrugli AGP Power Technik
Šifra proizvoda: B013554
Opis proizvoda
Online cena: 440 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Power Technik je nit za trimer profesionalnog nivoa kvaliteta, napravljena je od najkvalitetnijeg kopolimera dostupnog na svetskom tržištu, njena osnovna prednost u odnosu na ostale proizvode sličnih karakteristika je to što je izrađena od 30% pojačanog materijala što je čini otpornijom na lom i habanje.

Ideologija Italijanskog proizvođača je da isporučuje samo ''Najbolje'' i da se na taj način suoči sa teškim radovima i zahtevima sečenja trave, gde su vrhunska fleksibilnost i snaga minimalni potrebni zahevi.

Dakle ''Kvalitet bez kompromisa'' u svakom pogledu: najkvalitetnija sirovina, najmoderniji sistem proizvodnje, kompletan asortiman oblika, boje i ambalaže u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i fleksibilnosti u servisu, čine Power Technik idealnim partnerom za Vaš rad.


Specifikacije:

Prečnik niti: 2.0 mm
Dužina: 15 m
Pakovanje: Blister


Namena:

- Okrukla nit – najpopularniji oblik niti, njena glavna odlika je da traje duže od ostalih niti (kvadrat, zvezda, spiralna nit,...) pružajući optimalne rezultate košenja
- Nit prečnika 2.0 mm se koristi na trimerima manje snage i za manje zahtevne poslove kao što su radovi oko kuće, košenje manje i slabije vegetacije u dvorištima i vrtovima

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: B013554
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.