Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Akumulatorski alati - Top brendovi 2023

Kao i kod većina artikala, prilikom kupovine bežičnih električnih alata vrlo je važno obratiti pažnju na raspon baterija koje proizvođač nudi.
Ako ste već odabrali proizvođača, troškovi kupovine sledećeg alata sa te platforme biće mnogo manji nego kupovine drugog proizvođača.

Zbog toga je vrlo važno da prilikom kupovine prve mašine izaberete proizvođača koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, jer to dugoročno može odrediti lojalnost marki.
Na primer, ako neko kupi Ryobi bušilicu od 18V sa punjačem i baterijom verovatno  ostaće na Ryobi 18V liniji.

Ljudi retko uzimaju u obzir koliko različitih akumulatora se proizvode, koje nisu uvek kompatibilne.
Na primer, Makita aku alat od 12V neće raditi sa 18V LXT baterijom. Postoje proizvođači koji nude četiri baterije različitog napona.
Širi spektar može biti koristan ako je 10,8V mašina dovoljna za Vaš posao i želite da iskoristite manju težinu i veličinu koja dolazi sa njim, ali za mnoge mašine to može ugroziti prednosti kompatibilnosti baterije.

Villager FUSE 18V

Predstavljena početkom 2019. godine, grupa proizvoda Villager Fuse napravi hobi mašine na raspolaganju na jednoj bateriji.
Nova linija proizvoda je opremljena naprednim PC boardom, koji pruža visok nivo zaštite i sigurnosti baterije i samog uređaja.
Indikator problema koji je sastavni deo PCB-a štiti uređaj od prekomernog punjenja i pražnjenja, zagrevanja i oscilacija napona.

Fuse obuhvata: bušilice, zavijači, udarni zavijači, ugaone brusilice, usisivači i ubodne testere. Čitava Villager Fuse serija uređaja je okupljena oko jedne baterije i punjača.

Vilalger Fuse  Villager akumulator

Jedan komplet Fuse 18 V baterija i punjača za sve uređaje: Jedna baterija (osim za uređaje sa dve baterije) je dovoljna za napajanje svakog alata iz Fuse asortimana.

Fuse za dugotrajnu upotrebu: Napredna tehnologija, pravilna upotreba i održavanje garantuju dugovečnost proizvoda.

Fuse ubodnost i pouzdanost: Odsustvo kabla za napajanje garantuje veću slobodu kretanja tokom rada.

Fuse nekoliko puta duži životni vek: Baterije Fuse 18 V traju višestruko duže nego Ni-Cd baterije sličnih karakteristika.

Fuse se brine o okolini: Manje baterija i punjača znači i manja potrošnja sirovine kao i manja proizvodnja električnog otpada.

Makita 18V

Glavna prednost litijum-jonske baterije od 18 V jeste  snaga i težina. Ovo je najbolja profesionalna litijum-jonska baterija i jedna od najboljih na tržištu.
Razlika u težini između litijum-jonskih baterija i klasičnih Ni-MH ili Ni-Cd baterija je najupečatljivija zbog dva faktora: sastava materijala i tehničkih karakteristika.

Makita inženjeri decenijama rade na stvaranju najmoćnijeg ručnog alata koji je lagan, jednostavan za rukovanje, dugotrajan i svestran.

Makita 18V baterije su dostupne u kapacitetima 3Ah, 4Ah i 5Ah i kompatibilne su sa više od 200 mašina.

Makita 18V

Ryobi One Plus

Ryobi One Plus ™ je savršena 18 voltna porodica sa više od 40 bežičnih ručnih i baštenskih alata koji koriste istu bateriju i punjač.
Naravno, ne morate da kupujete bateriju za svaku, baš ono što vam treba. Istu bateriju možete da koristite na bilo kojoj mašini, smanjujući troškove kupovine baterije i punjača.

Ryobi One Plus  Ryobi One Plus

Bosch Professional alati rade na 12V, 14.4V, 18V ili 36V.

Bosch GBA 12V

Najmanja porodica baterija, kompatibilna sa 10,8V i 12V mašinama, i baterija sa oznakom 10,8V tehnički je ista kao 12V.
Trenutno dostupno za 1.5Ah, 2.0Ah, 3.0Ah i 6.0Ah. Njegov oblik je dizajniran tako da se uvuče u dršku alata. U ovoj liniji proizvoda uglavnom prodaju manje mašine, bušilice, lampe i merne alate.

Bosch GBA 14.4V

Srednji nivo Bosch akumulatora, jer nudi gotovo samo bušilice / odvijače sa Bosch 14.4V i bateriju sa 3.0Ah i 4.0Ah.

Bosch GBA 18V

U ovom grupu spadaju najveći broj i najširi spektar Bosch alata: ugeone brusilice, multi-alati, kružne testere, bušilice, udarne bušilice, šrafilice, odvijači, čekići, itd.
Od 2008. godine bilo svaka 18V mašina je kompatibilna sa svih 18V baterijama: 2.0Ah, 2.5Ah, 3.0Ah, 4.0Ah, 5.0Ah, 6.3Ah.

Bosch ProCORE 18V

Bosch je stvorio zasebnu liniju proizvoda za ove mašine jer su ove ProCORE baterije neverovatno male, ali dostupne i sa visokim performansama.

BOSCH

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.