Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Duvaljke za lišće

Jesen. Predivno godišnje doba. Listovi padaju sa drveća u divnim bojama. Da, to je zaista lepo, ali razmislimo  kako je veliki posao  sakupiti sva ta lišća.
Našli smo rešenje i za to, jednu mašinu sa kojom bi bilo zabavno raditi.
Duvaljke za lišće, koje pomaže ne samo u uklanjanju opalog lišća, već i čisti područja na kojima ste možda sipali šljunak ili čak ukrasne elemente.
Međutim, ona nije  od velike pomoći samo u jesen kad se skuplja lišće,nego i kod košenja trave preko leta ili moguće je sakupiti piljevinu ili otpadke kod nekih radova.
Vrlo je jednostavna za upotrebu. Uključite mašinu, usmerite je na lišće i krenete sa duvanjem usmereno u gomilu.
Tehnički, nema velike razlike između duvanja i usisavanja, samo trebate prebaciti duvanje na usisavanje i svo lišće ulazi u kesu. Znači možete dobiti multifunkcionalnu mašinu po veoma niskoj ceni.
Vi treba da odlučite da li želite električnu, benzinsku ili duvaljku na akumulator.

Električna duvaljka lišća:

Kada je u pitanju manja površina može vam biti dovoljna i električna duvaljka. Ne zagađuje okolinu, tiha je i jednostavno se održava. Pošto ima veliki džak za skupljanje, ne morate često prekinuti posao.
Brzina vazduha  se kreće od 280 do 375 km / h. Naravno, možemo navesti puno pozitivnih stvari, ali trebalo bi razgovarati i o negativnima, to su ograničeno kretanje zbog kabla i malo manja snaga.

Villager VEBV 3000 Elektromos Levélfújó és Levélszívó

Akumulatorska duvaljka lišča:

Ovu duvaljku preporučujemo na terase ili manje bašte. Možete raditi bez organičenja pošto nema kablova. Praktična je veoma tiha i bez ikakvih štetnih materija.
Preporučuje se na mesta gde treba obratiti pažnju na bliku. Pored stambenih zgrada škola, zabavišta, bolnica, groblja. Pri skladištenju ne zauzimaju puno mesta. Brzina vazduha je 115-250 km/h.

Nedostatak ove duvaljke je kratko vreme pri radu brzo se isprazni akumulator. Zbog toga nije preporučljiv za velike površine.

  Makita DUB362Z Akumulatorska Duvaljka

Benzinska duvaljka lišča:

Ako Vam je potrebna moćna mašina za velike površine, ne tražite dalje – našli ste. Može duvati jako iako su lišće mokre – ovoj mašini to ne pričinjava problem.
Ova mašina je izmišljena za usisavanje lišča, trave, pomoljeno sitno granje, nečistoće.
Postoji ručna varijanta, i varijanta za leđa. Lakše se radi ako su obe ruke slobodne. Anti vibracioni sistem može olakšati rad ruku.

Nedostatak ove mašine je veća tužina štetni gasovi i glasan rad motora.

Villager VBV 230 E Motoros Levélfújó és Levélszívó 

ECHO PB-770 Levélfúvó

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.