Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Intex 2023 - Sve za zabavno leto

Donesite plažu u Vaše dvorište 2023. godine!
U Intex-u se sve što rade fokusira na kvalitetu, vrednost i porodično vreme. Njihovi povoljni proizvodi napravljeni su da traju, baš kao i sećanja ljudi koje ih koriste.

Intex logo

Intex distribuira vazdušne krevete, nadzemne bazene, igračke, nameštaj, čamce i još mnogo toga. Oni su deo svetske porodice kompanija sa više od 40 godina istorije iza sebe.
Njihov cilj je isporučiti proizvode najvišeg kvaliteta po pristupačnoj ceni, a sve dizajnirane za udobnost, sigurnost i zabavu.
Njihova vizija je da budu najprepoznatljiva, najpouzdanija i najinovativnija kompanija u svojoj industriji.

Kliknite ovde i pogledajte ponudu 2021 godine.

Intex bazeni Intex bazeni Intex dušeci

Kopanje ogromne rupe u svom dvorištu? Nije potrebno! Intex nadzemni bazeni solidne veličine košta do 80% manje nego izgradnja betonskog.

Nadzemni bazeni su najpraktičnije rešenje ako tražite oazu u kojoj možete da se rashladite tokom leta. Njihova osnovna karakteristika je da mogu brzo da se postave i sklone.
Najpopularniji i najjeftiniji su „Easy set“ bazeni sa prstenom na naduvanje, zatim dolazi „Prism frame“ bazeni sa metalnom konstrukcijom i jakim PVC folijom i na kraju
„Ultra XTR Frame“ bazeni sa limenim zidovima koji po potrebi mogu biti i ukopani.

Intex nadzemni bazeni

Easy Set bazeni

Easy Set bazeni (ES) su nadzemni PVC bazeni najčešće plave boje sa prstenom na naduvavanje na vrhu bazena.

Montiranje je vrlo jednostavno. Bazen se postavlja na ravnu, očišćenu podlogu i kako se bazen puni, vazdušni prsten na vrhu,
koji se prethodno naduva se podiže i zateže telo bazena i tako bazen dobija svoj konačan oblik. Njihova veličina je oko 2,5 m – 4,5 m u prečniku i zapremine su  o 13000 l.

Beachside Metal Frame bazen

Beachsie metal frame bazeni sa realističnom štampom okeana na zidovima i podu bazena i dugotrajnom metalnom konstrukcijom su napravljeni da traju. Nov inovativan "T-joint" dizajn omogućava brzo sklapanje tako da ostaje više vremena za uživanje u samom bazenu. Ovog leta, donesite plažu u Vaše dvorište.

Rectangular Frame bazen

Rectangular frame bazeni su savršeni za manje prostore i porodice. Podržani sa jakom, dugotrajnom metalnom konstrukcijom i laminirani bočnim zidovima, ovi bazeni će stajati čvrsto na svom mestu. Laki za montažu, ovi bazeni su spremni za punjenje voom za 30 minuta.

Prism Frame bazeni

Prism Frame bazeni (PF) su nadzemni PVC bazeni sive boje sa metalnom konstrukcijom/ramom.
Za razliku od ES bazena, PF bazen nema prsten na naduvavanje na vrhu, već metalnu konstrukciju/ram koja ga čini jačim od ES bazena.

PF bazen se instalira prvo spajanjem šipki i postavljanjem PVC korita/linera, pa se tek onda puni vodom. Uz svaki bazen se dobija uputstvo za montažu bazena.
Postoje modeli različitih veličina i oblika, od okruglih bazena oko 3 m u prečniku, do ogromnih pravougaonih dužine skoro 10 m.
Kada se jednom postave zahtevaju minimalno održavanje u vidu proveravanja vode i čišćenja filtera, i ne postoji opasnost da se bazen odjednom izlije.

ULTRA XTR™ bazeni

• Nova boja PVC-a • Konstrukcija od pocinkovanog čelika
• Dvostruko plastificiranje konstrukcije • Filter pumpa sa peskom
• 9 % deblji pod i zidovi u odnosu na prethodnu generaciju
• 20% deblja vertikalna i horizontalna konstrukcija u odnosu na prethodnu generaciju

Graphite Grey Panel bazen

Novo u 2023. godini!

Graphite grey Panel pool je vrhunski bazen izrađen po meri kupca. Paneli imaju izgled prirodnog drveta, a izrađeni su od plastike visoke gustine. Ovi bazeni se veoma lako montiraju i dolazi u pakovanju sa mnoštvom dodataka, uključujući "Krystal Clear" peščanu pumpu.

Pribor i delovi za Intex bazeni

Da li ste znali da se Intex zvao Wet Set®? Evo kako su izgledali tokom 1975 i 1977:

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.