Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Villager perači

Villager perači pod pritiskom se mogu koristiti za skidanje raznih tipova prljavštine. Kompaktne i svestrane mašine, odlične za pranje puteva, zadnjih dvorišta, balkona, automobila, stepenica i drugih površina. Neverovatno fleksibilna, sa puno dodatne opreme ove mašine su u mogućnosti da očiste i najuporniju prljavštinu.

Klase za pranje

V1 klasa perača V1 klasa perača predstavlja početni nivo, pranje pod pritiskom iz hobija. Povremeno korišćenje je preporučljivo za ovu klasu. Male površine i površinska prašina su predvidjeni. Kompaktan dizajn i lako manevrisanje su glavni faktori. Snaga motora ide do 1500 vati. Maksimalni radni pritisak je do 110 bari. Protok je do 410 litara po satu.

V2 klasa perača V2 klasa perača je idealna za česta pranja. Uzimajući u obzir idealnu mešavinu performansi (protok vode, radni pritisak i snagu motora) ove mašine su odlične za polivanje bašte, pranje motocikala i površina srednjih veličina. Odličan kompaktan dizajn i funkcionalnost osigurava stabilnost tokom rada i olakšava posao. Snaga motora ide do 2200 vati. Maksimalni radni pritisak je do 170 bari. Protok vode ide do 440 litara po satu.

V3 klasa perača V3 klasa perača se preporučuje za često korišćenje. Poluprofesionalni perači obezbedjuju praktičnu funkcionalnost u odnosu na prethodnu klasu. Glavne odlike su više dodataka za lako skidanje širokog spektra prljavštine. Ova klasa je idealna za pranje velikih površina, komercijalnih vozila, balkona i poljoprivrednih mašina. Radni pritisak i protok vode su odlično upareni za skidanje čvrste prljavštine. Snaga motora ide do 3200 vati. Maksimalni radni pritisak je 230 bari. Protok vode ide do 530 litara po satu.

V4 klasa perača V4 klasa perača je preporučena za veoma često i profesionalno korišćenje. Perač iz ove klase se može primenjivati u raznim sektorima poput poljoprivrede, gradnje, terenskih vozila i veoma velikih površina. Dodatno, oprema, specifično dizel agregat daje opciju zagrevanja vode. Ovo dozvoljava lako skidanje uljane mrlje i uljane ostatke sa motora. Maksimalni radni pritisak ide do 200 bari. Protok vode ide do 530 litara po satu.

Grafikon performansi Villager perača

Villager klase za pranje će Vam dati savršen uvid koji pritisak ja najbolji za Vaše potrebe. Villager stavlja svoje uredjaje u odredjene klase performansi zavisnosti od zahteva pranja.

Villager perači Villager perači

VHW 80 spada u V1 klasu pranja i on je za pranje iz hobija. Lagan i kompaktan dizajn, lak za pomeranje. Povremeno korišćenje ovog perača za skidanje površinske prašine. Idealan za pranje ručnog alata, bicikala, klupa itd. Glavna prednost mu je mala težina.

Villager VHW 80 Perač

VHW 100 spada u V2 klasu pranja i on je za pranje iz hobija. Preporučeno je koristiti ga povremeno. Idealan za pranje manjih automobila, tepiha, balkona itd. Glavna prednostu mu je mala potrošnja vode i optimalni radni pritisak.

Villager VHW 100 Perač

VHW 120 spada u V2 klasu pranja i koristi se kao hobi perač. Sve u svemu, pouzdan perač, idealan za pranje raznih spoljnih površina Vaše kuće. Može se koristiti za baštu, nameštaj, stepenice, automobile itd. Glavna prednost mu je kombinacija pritiska i protoka vode.

Villager VHW 120 Perač

VHW 130 spada u V3 klasu pranja i poluprofesionalan je. Dizajn se razlikuje od ostalih modela iz Villager porodice ali ovaj perač pod pritiskom igra veliku ulogu u polju pranja. Idealan je za održavanje domaćinstva, terasa i vozila. Glavna prednost mu je izdržljivost.

Villager VHW 130 Perač

VHW 155 spada u V3 klasu pranja i poluprofesionalni je. Sadrži 5 mlaznica za razne upotrebe. Robusna mašina sa ugodnom opremom pretvara čišćenje u zadovoljstvo. Komercijalna vozila, velika dvorišta i balkoni su idealna mesta za korišćenje ove mašine. Snaga motora je velika prednost.

Villager VHW 155 Perač

VPW 195 spada u V4 klasu i profesionalni je perač pod pritiskom za benzinskim motorom. Za rad od preko jednog sata, za čišćenje visokih kuća i zgrada poput ambara koristite VPW 195, perač pod pritiskom za benzinskim motorom. Snaga dobijena od benzinskog motora postaje jasnija kada treba skinuti stvrdnuto blato ili neidentifikovanu sluz, ples, mahovinu ili mast.

Villager VPW 195 Motorni perač

VHW 150 H spada u V4 klasu i on je profesionalni perač pod pritiskom. Odličan za otklanjanje otporne vodom nerastvorive prljavštine. Može da se koristi u raznim sektorima kao što su poljoprivreda, industrija hrane, mlečna industrija i sektor gradnje. Glavna prednost mu je što poseduje opciju zagrevanja vode do 90 stepeni.

Villager VHW 150H Perač

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.