Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Šraf kvačila Kineski trimeri Villager BC 900 1250 1900

Šrafovi kvačila sa podloškama Kineski trimeri Villager set

Štitnik glave universalnai (sa nožićem) original Villager
Šifra proizvoda: HE0308
Opis proizvoda

Villager BC 900 1250 1900 set

Online cena: 360 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Šrafovi kvačila za Villager trimere modela BC 900, BC 1250 i BC 1900 dolaze zajedno sa odgovarajućim podloškama. Ovi šrafovi i podloške se koriste za pričvršćivanje kvačila na osovinu motora trimera. Njihova osnovna funkcija je da obezbede sigurno i čvrsto povezivanje kvačila sa osovinom kako bi se prenosila snaga i omogućio pravilan rad trimera.

Karakteristike šrafova kvačila za Villager trimere BC 900, BC 1250 i BC 1900 sa podloškama:

Dimenzije: Šrafovi kvačila imaju odgovarajuće dimenzije koje omogućavaju pravilno prianjanje i pričvršćivanje kvačila na osovinu. Dimenzije šrafova mogu se razlikovati u zavisnosti od konkretnog modela trimera.

Materijal: Šrafovi kvačila i podloške su obično izrađeni od čvrstog i izdržljivog materijala, poput čelika ili drugih legura, koji obezbeđuju dovoljnu čvrstoću i otpornost na opterećenje i vibracije.

Montaža: Šrafovi kvačila se montiraju pomoću odgovarajućeg alata, obično ključa ili odvijača, u skladu sa specifičnim zahtevima proizvođača trimera. Prilikom montaže, podloške se postavljaju između kvačila i glave motora kako bi se obezbedila ravnoteža i pravilan prenos snage.

Pravilno zategnuti šrafovi kvačila sa odgovarajućim podloškama osiguravaju siguran prenos snage i sprečavaju neželjeno odvajanje kvačila tokom rada trimera. U slučaju zamene ili održavanja šrafova kvačila, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako bi se osigurala pravilna zamena i sigurnost u radu trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: HE0308
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.