Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
STARTNA DEKLA CPL. ST - FS 120

STARTNA DEKLA CPL. ST - FS 450

STARTNA DEKLA CPL. ST - FS 280

Materijal: PVC

Proizvođač: Willtek, Tajvan

Šifra proizvoda: RD - 1139
Opis proizvoda

willtek proizvodjac delova

Online cena: 2.200 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Starter za trimere Stihl FS 450 i FS 480 je ključna komponenta koja se koristi za pokretanje motora trimera. Evo nekoliko važnih informacija o ovom starteru:

Funkcija Startera: Starter se koristi za inicijalno pokretanje motora trimera. To može uključivati povlačenje starter ručice ili aktivaciju električnog startera, ako je dostupan. Starter pokreće motor tako što uvlači vazduh i gorivo u cilindar i priprema ih za paljenje.

Precizna Kompatibilnost: Važno je da koristite starter koji je tačno dizajniran za modele trimera Stihl FS 450 i FS 480 kako biste osigurali pravilno pokretanje i bezbedan rad uređaja.

Kvalitetni Materijali: Starteri marke Stihl obično koriste visokokvalitetne materijale kako bi obezbedili dug vek trajanja i pouzdanost u svim uslovima.

Starter je ključan za pokretanje motora trimera i obezbeđivanje ispravnog rada uređaja. Ako imate problema sa starterom ili pokretanjem motora, zamena startera može biti potrebna kako biste povratili ispravno funkcionisanje trimera. Preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom ili pratite upute proizvođača za pravilnu zamenu startera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: RD - 1139
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.