Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Thorp THP50 Vodena pumpa 7,5 KS

Motorna pumpa za vodu 2" Villager WP 35 SE ECO

Villager WP 10 E Motorna pumpa za vodu

Oprema:

  • usisno crevo (opciono)
  • crevo za navodnjavanje (opciono)
  • filter vode (opciono)
Motorna pumpa za vodu 2" Villager WP 35 SE ECO

Ako kupite ovaj proizvod, stavićemo 2000 dinara u vaš e-novčanik!

klik za više info
-4 %
Šifra proizvoda: 068171
Opis proizvoda

Broj artikla: 068171

Villager
Villager WP 35 SE ECO Motorna pumpa

+ Besplatan nulti servis (ako želite, stavite u komentar)
POKLON  ULJE

Villager garancija
* Produženje garancije

Online cena: 25.990 RSD 24.990 RSD
od 24.04.2024 do 14.05.2024
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Tip motora
Villager VGR 250 H
Zapremina motora
212 cm³
Snaga motora
4.1 kW
Prečnik usisa
2” (50mm)
Prečnik izlaza
2” (50mm
Maks. dubina povlačenja
8 m
Maks. visina vodenog stuba
28 m
Maks. protok vode
35 m³/h
Radni pritisak
2.2 bar
Težina
23 kg
Opis proizvoda

Motorna pumpa za vodu Villager WP 35 SE Eco - izvanredne pumpe koje će vam omogućiti efikasno i održivo vodosnabdevanje.

Villager WP 35 SE Eco je visoko kvalitetna pumpa za hobi korisnike koja se ističe svojom izuzetnom performansom i ekološkom osvešćenošću. Ova pumpa je dizajnirana sa ciljem da vam pruži optimalnu efikasnost uz minimalnu potrošnju goriva.

Pouzdana Villager WP 35 SE Eco pumpa za vodu je opremljena snažnim motorom koji omogućava snažno crpljenje vode sa dubine do 8 metara. Njena impresivna protocna snaga od 600 litara u minuti omogućava brzo punjenje rezervoara ili efikasno navodnjavanje poljoprivrednih površina.

Ono što izdvaja Villager WP 35 SE Eco je njen ekološki pristup. Ova pumpa je posebno dizajnirana da minimizira potrošnju energije i smanji štetne emisije. Sa naprednim sistemom za upravljanje energetskom potrošnjom, ova pumpa će vam pomoći da štedite energiju i smanjite vaš ekološki otisak.

Pored izvanrednih performansi i ekološke osvešćenosti, Villager WP 35 SE Eco je takođe jednostavna za upotrebu. Opremljena je ergonomskom ručkom i jednostavnim kontrolama, što omogućava lako pokretanje i podešavanje obrtaja pumpe prema vašim potrebama. Nećete imati problema sa instalacijom i upotrebom ove pumpe.

Kvalitetna izrada i otpornost na habanje čine Villager WP 35 SE Eco dugotrajnom pumpom koja će vam pružiti pouzdan rad. Ova pumpa je napravljena od kvalitetnih materijala koji će izdržati i najzahtevnije uslove rada.

Naručite Villager WP 35 SE Eco motorne pumpe danas i osigurajte sebi vrhunsku pumpu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za vodosnabdevanjem. Uživajte u efikasnom i održivom radu sa ovom izvanrednom pumpom za vodu Villager.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 068171
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.