Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Cilindar sa klipom S 55 fi 34 mm

Cilindar sa klipom S85 fi 34 mm

Igličasti ležaj 10x13x15 mm klipnjače gornji Kineski trimeri. Villager BC 1250

Materijal: Aluminijum sa Nikasil košuljicom

Proizvođač: Thorp, Srbija

Šifra proizvoda: 179-645
Opis proizvoda
Online cena: 2.960 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm je visokokvalitetni cilindar koji će značajno poboljšati snagu i performanse vašeg trimera. Ovaj cilindar je specijalno dizajniran da se ugrađuje u Stihl FS 85 motorni trimer, priznat po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti.

Izrađen od aluminijuma sa Nikasil košuljicom, ovaj cilindar pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Nikasil premaz obezbeđuje smanjenje trenja i otpornost na habanje, produžavajući radni vek cilindra. Sa pravilno instaliranim cilindrom, možete očekivati povećanu snagu, efikasnost i preciznost pri obavljanju radova košenja i oblikovanja.

Ovaj cilindar se lako ugrađuje u Stihl FS 85 trimere i pruža optimalne performanse. Proizveden od strane renomiranog proizvođača Thorp iz Srbije, možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovog cilindra.

Unapredite snagu i performanse svog trimera uz cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm. Uživajte u efikasnom radu, preciznom košenju i oblikovanju vašeg dvorišta ili vrta sa ovim visokokvalitetnim cilindrom.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 179-645
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.