• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Cilindar sa klipom S85 fi 34 mm

Thorp
Thorp

<p>Materijal: Aluminijum sa Nikasil košuljicom</p> <p>Proizvođač: Thorp, Srbija</p>

Proizvođač:
Thorp
Šifra proizvoda:
179-645
2.960 RSD
Neto cena: 2.467 RSD
Količina (kol)
Količina (kol)

Cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm je visokokvalitetni cilindar koji će značajno poboljšati snagu i performanse vašeg trimera. Ovaj cilindar je specijalno dizajniran da se ugrađuje u Stihl FS 85 motorni trimer, priznat po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti.

Izrađen od aluminijuma sa Nikasil košuljicom, ovaj cilindar pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Nikasil premaz obezbeđuje smanjenje trenja i otpornost na habanje, produžavajući radni vek cilindra. Sa pravilno instaliranim cilindrom, možete očekivati povećanu snagu, efikasnost i preciznost pri obavljanju radova košenja i oblikovanja.

Ovaj cilindar se lako ugrađuje u Stihl FS 85 trimere i pruža optimalne performanse. Proizveden od strane renomiranog proizvođača Thorp iz Srbije, možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovog cilindra.

Unapredite snagu i performanse svog trimera uz cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm. Uživajte u efikasnom radu, preciznom košenju i oblikovanju vašeg dvorišta ili vrta sa ovim visokokvalitetnim cilindrom.

Zemlja porekla
Kina

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.