Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Hidrofor / Hidropak za vodu

Među našim pumpama za vodu naći ćete izbor svetskih brendova kao što su Makita, Villager, AGM, Elpumps i mnogih drugih kompanija. Bilo da želite da snabdevate domaćinstvo vodom iz bunara ili ispumpavate otpadnu vodu, navodnjavate vrt ili prečišćavate vodu iz bazena, potrebna vam je pumpa za vodu. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Hidrofori i hidropakovi pumpaju vodu iz izbušene bunare i služe za dovod vode u kuću. Hidrofori su u stanju da održavaju konstantan pritisak vode od 1,5-3 bar bara u zgradi. To omogućava ekspanziona posuda i sklopka. Da bi se koristio, nepovratni ventil mora biti instaliran ispred usisne osovine. Često se koristi u voćnjacima i domaćinstvima gde ne postoji vodovodna mreža.

Villager garden pumpe JGP 600, 800, 1000 i 1100 F su namenjene navonjavanju i pretakanju vode do 4600 l/h. Kućišta su napravljena od Inoxa, a pumpe su tehnički prilagođeni korišćenju u lošim vremenskim uslovima (mogu raditi na kiši).

Hidropak pumpe su projektovane za upotrebu u domaćinstvu, za snabdevanje vode dobijanjem iz bunara ili cisterne. Dizajnirani su za čistu vodu. Zahvaljujući njima lako ćete kontrolisati pritisak u čitavom sistemu vodeći računa da je pritisak jednak na svim spratovima vašeg domaćinstva.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.