Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Čekići - Högert

Čekići predstavljaju veoma koristan ručni alat koji ima široku namenu u svakodnevnim popravkama. U zavisnosti od potrebe mogu biti: sa drvenom drškom, macole, drveni, sa fiberglas drškom, gumeni, tesarski, meki bez odskakanja. Dizajn i oblik čekića i macole prilagođeni su tako da snažnim udarcima možete deformisati ili pomeriti željeni predmet. U praksi se najčešće koriste za zakucavanje eksera u građevinskoj industriji ili manjim kućnim popravkama. 

Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.
Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik.
Njihove laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverile kvalitet proizvoda, pravilno raspoređivali resurse i konstantno poboljšavali dizajn proizvoda.
Zapošljavaju iskusne, dinamične i strastvene stručnjake koji poseduju kvalifikacije u oblasti inženjerskog dizajna, istraživanja i razvoja. Njihovo znanje garantuje najveću posvećenost.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.