Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Kompresori

0 RSD 0 RSD

Naše proizvode smo odabrali na osnovu metode koja zadovoljava sve aspekte i potrebe.  Možemo preporučiti naše kompresore za vazduh svim našim kupcima, u zavisnosti od toga koliko vam je rad zahtevan. U najoš ponudi ćete naći kompresore od poznatih proizvođača kao što su AGM, Villager, Hyundai i Makita. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Kompresori za vazduh su uređaji koji pretvaraju električnu energiju u energiju pritiska i kompresije vazduha koji se kasnije koristi kao glavni pokretač.

Kompresori se koriste za napajanje ručnih alata kojise nazivaju pneumatski (npr. Vulkanizerski pištolj, pištolj za farbanje, čekić, mazalica, heftalica, zabijač eksera, itd.). Pneumatski alati našli su široku primenu kod profesionalnih aplikacija ali i u privatnoj upotrebi pre svega jer su, zbog samog sistema rada, mnogo manje podložni kvarovima a snaga je veća.

Kompresori su važan delovi ozbiljne radionice. Pogodno za čišćenje vazduhom visokog pritiska, a gotovo svi glavni alati se mogu naći sa vazušnim pogonom. Uljni kompresori sa klipom su najčešći među hobi i ostalim korisnicima. Da biste održali preporučeni nivo od 3 bara za farbanje, odaberite mašinu s kapacitetom od najmanje 200 l/min. Prednost kompresora bez ulja (teflonski prsten) je relativno tih rad, a nedostatak su niže performanse. Opremljen je filterima za prašinu, ipak se preporučuje rad na mestu bez prašine, koje se obično koristi u prehrambenoj industriji. Rezervoari za kompresore obično su dostupni od 25 l do 500 l. Odličan izbor za kućnu upotrebu kompresor između 25 i 100 litara. Za industrijsku upotrebu vredi kupiti preko 200 l.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.