Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Motorne kosilice sa korpom

Benzinske kosilice za travu su savršeno rešenje za održavanje čistog i glatkog travnjaka. Pre kupovine važno je razmisliti koje su nam funkcije potrebne.
To su obično: samohodne, gurajuće, sa bočnim izbacivanjem, sa ili bez sakupljača trave, malčiranje čak i višenamenske kosilice. Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Klasične benzinske kosilice za travu sa korpom osigurava savršeno lep travnjak. Zahvaljujući ventilatorskom dizajnu noža, motor sakuplja pokošenu travu u korpi kosilice. Korpa je često na vrhu opremljena malim leptirom koji pokaže kada je puna. Njima se pruža sve više funkcija kao što su malčiranje. Važno: Ne koristite mašinu na kosinama većim od 15 stepeni! Za takav rad preporučuje se motorni trimer. Čak i prilikom zamene ulja, noža ili čišćenja, možemo ga samo naginjati unazad u smeru ručke.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.